Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Σιδηροδρομικών.

Αθήνα  08 / 9 / 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς  όπως και όλη η Ελλάδα, συμπαραστέκεται στους πλημμυροπαθείς της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Αυτό που συνέβη είναι τραγικό. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Φτάνει μια ακραία καταιγίδα για να αναδείξει ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στη μανία της φύσης. 

Άνθρωποι χάθηκαν σε μια στιγμή, υπάρχουν αγνοούμενοι που ευχή όλων μας είναι να βρεθούν σώοι, χάθηκαν ζώα, περιουσίες, καλλιέργειες.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες και υποχρέωση όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, με όποιο τρόπο συνολικά ή μεμονωμένα ο καθένας από εμάς μπορεί. 

Υποχρέωση της πολιτείας είναι να σταθεί άμεσα αρωγός υλικά και ηθικά στους πληγέντες συνανθρώπους μας και αυτό κάνει από την πρώτη στιγμή. Λάθος χειρισμοί δεν χρειάζονται. Άμεσα να ξεκινήσει η αποκατάσταση των υποδομών.  

Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη και αυτό που επιβάλλεται από όλους μας ενωμένοι, είναι να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες. Η Ομοσπονδία θα τους συμπαρασταθεί έμπρακτα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. 

ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6 – ΤΚ:10677 – ΑΘΗΝΑ,    ΤΗΛ.2105297551,       e-mail: fechemin@otenet.gr          www.omospondiasidirodromikon.blogspot.gr 

Τελευταία Νέα

Νέα παράταση, έως τις 31/10/24, έλαβε η προσφορά των Hellenic Train – Damco για το Θριάσιο ΙΙ

Την, εκ νέου, παράταση του χρόνου ισχύος της προσφοράς της κοινοπραξίας Hellenic Train –...

Έντονες «πιέσεις» στον ΟΣΕ (και όχι μόνο από την HT) για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής

Έντονες «πιέσεις» δέχεται ο ΟΣΕ για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής. Σχετικά πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει το metaforespress.gr,...

Σε κλίμα «σύμπνοιας και κατανόησης» συναντήθηκαν οι διοικήσεις ΟΣΕ και Hellenic Train

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σιδηρόδρομου και σκοπό τον συγκερασμό των απόψεων μεταξύ...

Παρόμοια Θέματα