Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
No menu items!

Λάρισα: Βλάβη στον προαστιακό Λάρισας στο μοναδικό desiro που κυκλοφορεί!!

«Νέα ταλαιπωρία για εκατοντάδες ταξιδιώτες σήμερα λόγω βλάβης του προαστιακού που σταμάτησε στην Ραψάνη και με λεωφορεία οι επιβάτες κατευθύνθηκαν στη Λάρισα», αναφέρουν επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου που ξεκίνησε στις 12:25 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Λάρισα.

Ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες του προαστιακού από Θεσσαλονίκη για Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως μεταδίδει το Mega, επιβάτες κατήγγειλαν πως κόλλησαν τα φρένα του προαστιακού και προκλήθηκε μικρή φωτιά στο δεύτερο βαγόνι.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε στη Ραψάνη και από εκεί τους παρέλαβε λεωφορείο για να τους μεταφέρει στη Λάρισα, ενώ όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, τα φρένα κόλλησαν και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. «Είμαστε όλοι εργαζόμενοι και έχουμε μεγάλη καθυστέρηση, αλλά αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε κάθε φορά», είπε.

Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε η Hellenic Train, κάνοντας λόγο για «τεχνικό πρόβλημα πέδης» και τονίζοντας ότι προέκυψε ζήτημα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Σχετικά με το συμβάν του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, η Hellenic Train ενημερώνει για τα κάτωθι:

Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού.

Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες.

Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Τελευταία Νέα

Hellenic Train και ΟΣΕ, δυο «ξένοι» στο ίδιο δίκτυο

Εξώδικα, αγωγές, αλληλοκατηγορίες για το ποιος χρωστάει σε ποιον, προβληματικές υποδομές, επιδημία βλαβών στο...

Γέφυρες για την αντιπλημμυρική θωράκιση στη Χάλκη

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, είχε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος...

Φθιώτιδα: Σταμάτησε το τραίνο εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά σε υποσταθμό ρεύματος!

Δεν προλαβαίνει να τρέχει η πυροσβεστική εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων πολιτών… Στο σταθμό της Τιθορέας...

Παρόμοια Θέματα