Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
No menu items!

«Αγώνας δρόμου» για προαγωγές και ρουσφέτια στο παραπέντε της έλευσης της νέας διοίκησης της εταιρείας.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

«Αγώνας  δρόμου» από συγκεκριμένα στελέχη για προαγωγές ,μετακινήσεις  και κάθε λογής ρουσφέτια λίγο πριν την αλλαγή της τωρινής  διοίκησης με την νέα διοίκηση.

Με «αρνητικούς» πρωταγωνιστές τον διευθυντή λειτουργίας και την διευθύντρια προσωπικού  της HELLENIC TRAIN και ενώ από την νέα διοίκηση έχει ζητηθεί να μην γίνει καμία μεταβολή  σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης της εταιρείας τα συγκεκριμένα στελέχη μοιάζουν να τρέχουν να ….προλάβουν κάτι.

Το «μενού»  περιλαμβάνει κάθε λογής τοποθετήσεων  σε διάφορες θέσεις ,προκηρύξεις θέσεων ευθύνης σε έλξη και κίνηση με διαδικασίες FAST TRACK ,μετακινήσεις σε άλλα πόστα  αλλά και προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων από την διευθύντρια προσωπικού την ώρα που για παράδειγμα στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης  δεν υπάρχει συγκολλητής !!

Και ενώ μέχρι χθές μας έλεγαν άλλα για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας αλλά και για το προσωπικό  και αφού  μας απειλούσαν μάλιστα ακόμα και με εκ περιτροπής εργασίας και διάφορα άλλα  τέτοια ωραία , πλέον έχουμε 4 νέες προσλήψεις  από την  διευθύντρια προσωπικού σε διοικητικά πόστα χωρίς να το καταλάβει κανείς!!Για τα κενά στην τεχνική βάση ούτε κουβέντα όμως!!

Είναι αλήθεια ότι η διευθύντρια έκανε «χρυσό συμβόλαιο» σε νέο στέλεχος που έφερε η ίδια για νευραλγικό πόστο που σχετίζεται με την ασφάλεια;

Οι διαδικασίες «FAST TRACK»  και οι «στημένες»  συνεντεύξεις υποψηφίων για θέσεις ευθύνης  στην έλξη προκαλούν   το σύνολο των εργαζομένων και την νοημοσύνη όλων μας.

Το διευθυντικό κατεστημένο που ευθύνεται για την κατρακύλα  της εταιρείας και την σχεδόν διάλυση της ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να κάνει το παραμικρό στο παραπέντε της αλλαγής της διοίκησης καθώς μάλλον νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο  θα εξυπηρετήσουν τους συνδικαλιστές εξαπτέρυγα τους και η νέα διοίκηση θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων.

ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Σε γνώση μας πλέον σοβαρά περιστατικά εργασιακού μπουλινγκ εναντίον εργαζομένων από συγκεκριμένους προισταμένους για τα  οποία  δεν είδαμε καμία κίνηση διερεύνησης ή ελέγχου  από τα διευθυντικά στελέχη .Για ποιό λόγο;

Μαθαίνουμε επίσης για πειθαρχικές διώξεις (χωρίς καμία βάση)  του διευθυντή λειτουργίας  εναντίον συναδέλφων  μας .Προκλητικές έως και εκδικητικές διώξεις που  είναι δεδομένο (ότι με αυτή την τακτική που ακολουθεί  ο συγκεκριμένος διευθυντής ) θα δημιουργήσουν σοβαρότατο πρόβλημα στην εταιρεία καθώς οι υποθέσεις θα φτάσουν στα δικαστήρια.

Αντί να ασχοληθεί με τα δρομολόγια και την ανάπτυξη της εταιρείας η διεύθυνση λειτουργίας ασχολείται με την εξυπηρέτηση ενός συγκεκριμένου συνδικαλιστικού κατεστημένου το οποίο έχει διαλύσει την εταιρεία και την έχει οδηγήσει σε απόλυτο αδιέξοδο.

Τελευταία Νέα

Τέμπη: Στη Βουλή διαβιβάσθηκε η δικογραφία

Η δικογραφία αφορά στη διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, έπειτα από τις καταγγελίες...

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» επιστρέφει

Για 12η χρονιά, το μοναδικό παγκοσμίως σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ για τη σύγχρονη νεανική έκφραση και...

Συνεργασία ΣΤΑΣΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπράττουν...

Παρόμοια Θέματα