Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση -Συμμαχίας Μηχανοδηγών .

Η Συμμαχία Μηχανοδηγών & ΑΞΙΩΝ, ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο πεδίο και έχουν ως άμεσο αποδεκτή τον Μηχανοδηγό ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την παράταξη της Συνεξέλιξης ως Αντικαταστατική.


Ο Πρόεδρος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου ΔΕΝ Σεβάστηκαν τις προτάσεις τις ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Μηχανοδηγών (προγραμματισμός, αμοιβές, διαπαραταξιακή εκπροσώπηση, καθημερινότητα κτλ.), που υπερψηφίστηκαν απο ΟΛΟΥΣ τους Μηχανοδηγούς στο τελευταίο ΣΤΑ που έλαβε χώρα στην Λάρισα .
Φαιδροί ή απλά Φανατικοί;


Λίγο μας ενδιαφέρει!


Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Μηχανοδηγός.- και εσείς είστε αν όχι Επικίνδυνοι πολύ Λίγοι για να τον Αντιπροσωπεύετε.


ΔΕΝ σεβαστήκατε, που ο Μηχανοδηγός κάνει διάλειμμα στην καρέκλα σε καφετέρια του αεροδρομίου και στα παγκάκια της αποβάθρας .
ΔΕΝ σεβαστήκατε, που ο Μηχανοδηγός απομακρύνεται από θέσεις ευθύνης χωρίς καν να του δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του.


ΔΕΝ σεβαστήκατε, που ο Μηχανοδηγός καθημερινά πελαγοδρομεί μεταξύ όλων και περισσότερων διοικητικών αποφάσεων και ενός τροχαίου υλικού που καταρρέει. Αντίθετα είστε υπερασπιστές των υπευθύνων και μάλιστα το αποδεικνύετε και δημόσια .


ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ όταν βεβήλωσαν το εκκλησάκι των Μηχανοδηγών στα Τεμπη , ενώ παράλληλα σας είχαμε πει να καταγγείλετε τις Ακραίες και άκρως Επικίνδυνες Δηλώσεις τις κ. Κωνσταντοπούλου και του κ. Βελόπουλου, που ακούστηκαν από το βήμα της βουλής.
ΔΕΝ σέβεστε, τους συναδέλφους Σιδηροδρομικούς με το να πράτετε Μεμονωμένα και Ακραία.


Ο Κλάδος των Μηχανοδηγών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ, ανήκει στην οικογένεια του Σιδηροδρόμου και Όχι του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.
Όλα αυτά έφεραν τον κλάδο σε αδιέξοδο και εσείς παραμένετε ΑΠΟΝΤΕΣ.
Μηχανοδηγοί που παραιτούνται ή σκέφτονται να παραιτηθούν & Μηχανοδηγοί που απολογούνται, γιατί με αυτές τις συνθήκες αρνούνται να εκπαιδεύσουν τους νέους Συναδέλφους.
Και εσείς συνεχίζετε να είστε Βασιλικότεροι του βασιλέως και εκπροσωπείτε μια Διοίκηση που έχει φέρει τον κλάδο στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του. Απαξιώνοντας καθημερινά με τις αποφάσεις της, το λειτούργημα αλλά και την υπόσταση του.


Εκπροσωπείτε Κόμμα και όχι Κλάδο!
Εκπροσωπείτε Μικροπολιτικές και όχι Μηχανοδηγούς!


Η Συμμαχία Μηχανοδηγών & ΑΞΙΩΝ τονίζει σήμερα περισσότερο από ΠΟΤΕ ! ότι όσο οι Συνάδελφοι της Συνεξέλιξης συνεχίζουν να παρεκκλίνουν από αυτό που οι Μηχανοδηγοί τους επέλεξαν να κάνουν , ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ & Αξιών δεν εκπροσωπούμαστε από την τωρινή Διοίκηση και θα απέχουμε από τα Διοικητικά Συμβούλια έως ότου γίνουν πράξη αυτά που Ψήφισαν ΟΛΟΙ οι Μηχανοδηγοί στη τελευταία Πανελλήνια συνάντηση μας!

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα