Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
No menu items!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

                                                                                                  ΑΘΗΝΑ, 25-08-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Δυστυχώς ο εκπρόσωπος τύπου του κου Παππά στον σιδηρόδρομο βιάστηκε  να ανακαλύψει «προβοκάτσια» εναντίον του τομεάρχη μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ από το ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕnews.

       O αγαπητός συνάδελφος και εκλεγμένος στην πολιτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από υπερβολικό ζήλο, για να υπερασπιστεί μέσα από τον blog του, τον κομματικό του προϊστάμενο υπέπεσε σε ολίσθημα, καθώς μάλλον δεν διάβασε την ανάρτηση μας και περιορίστηκε μόνο στο slider  των φωτογραφιών !!

       Στο κείμενο αναφέρονται τα πάντα.

      Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Μέσα από τον εμφανή πανικό του, υπέπεσε σε σωρεία από ανακρίβειες και ψεύδη.

  1. Η ανακοίνωση  είχε την απόλυτη έγκριση του Γενικού Γραμματέα του σωματείου και επομένως καμία ανάρτηση δεν κόπηκε από το blog της Ομοσπονδίας, όπως ψευδώς αναφέρει, γιατί  δεν είχε σταλεί στην Ομοσπονδία . 
  2. Όλες οι ανακοινώσεις και οι αποφάσεις του σωματείου αποφασίζονται συλλογικά μέσα στο προεδρείο και στο διοικητικό συμβούλιο και δεν δίνονται άλλες προτάσεις στο ΔΣ και άλλες  εμφανίζονται μετά .
  3. Στα όσα απαράδεκτα κατηγορεί το ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τροχαίο υλικό, να του θυμίσουμε ότι έχει αναρτήσει επιστολή του σωματείου των διπλωματούχων μηχανικών ως αποκλειστική είδηση που αναφέρει τα ίδια. Σήμερα παριστάνει τον έκπληκτο!!!
  4. Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αυξήσει τα μέλη του με νέες εγγραφές  και καταλαβαίνουμε ότι αυτό ενοχλεί.
  5.   Είναι προκλητικό να μιλάει για δικαίωση αυτός, που υπέγραψε πλαφόν και πάγωμα μισθών με αποτέλεσμα να χάσουν οι συνάδελφοι του, αμοιβές ενός έτους αλλά το χειρότερο από όλα, είναι ότι υπέγραψε όρο σε ΣΣΕ, ώστε να μην μπορούν να τα διεκδικήσουν, με τον ανεκδιήγητο όρο «ότι δεν καταβάλλεται δεν αναζητείται».

  Είναι εργατικό σωματείο αυτό που υπογράφει 9ημερη απασχόληση;    

  Είναι εργατικό σωματείο αυτό που υπογράφει αμοιβές πολλαπλών ταχυτήτων; 

Λίγη ντροπή υπάρχει;

           Με τόσο φτηνές δικαιολογίες προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

                         Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΛΑΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                         ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Τελευταία Νέα

Τέμπη: Τι κατέθεσαν οι σταθμάρχες για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας -Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς, που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση της...

Ο ΟΣΕ απαντά σε δημοσίευμα σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού κυκλοφορίας

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας με θέμα που αφορά τις προσλήψεις προσωπικού κυκλοφορίας με...

Τέμπη: «Πενθώ το παιδί μου και ακούω ότι μετέφερε παράνομο φορτίο» ξεσπά η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Η μητέρα του 32χρονου μηχανοδηγού ανέφερε ότι η εμπορική αμαξοστοιχία έχει ήδη ελεγχθεί εξονυχιστικά...

Παρόμοια Θέματα