Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου από τη ΝΕΑ ΕΛΞΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ*

*H NEA EΛΞΗ είναι παράταξη στο σωματείο των μηχανοδηγών

Ανακοίνωση – Δελτίο τύπου

ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ . 

Η ΝΈΑ ΕΛΞΗ δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά την ώρα που η συνεξελιξη ψάχνει να βρει τρόπους μήπως και δικαιολογήσει απαράδεκτα  άρθρα της ΣΣΕ. Προσπαθούν να πείσουν ότι το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ : 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΣΣΕ, ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ LOCKDOWN ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΠΕ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!

Επιτέλους, ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν στην συνεξελιξη ; 

Τους μηχανοδηγούς ; 

ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ! 

Οι μηχανοδηγοι συνεχίζουν να “βάζουν πλάτη”  χωρίς να έχουν ανάγκη καμία συνεξελιξη και κανένα Άρθρο της ΣΣΕ. 

Και σε αυτό το lockdown ειναι πρωταγωνιστές. 

Σε κάποιους δίνοντας άδειες του 2021, ενώ κάποιοι μπήκαν και πάλι στην πρώτη γραμμή αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό που ειναι σε έξαρση για ακόμη μια φορά. 

Ας αφήσουν οι «δήθεν»  ΣΩΤΗΡΕΣ τις ανακοινώσεις με σκοπό να το παίξουν παράγοντες και να γίνουν τιμητές της κατάστασης. Επιδιώκουν να δικαιολογήσουν τα ανεπανόρθωτα συνδικαλιστικά λάθη που υπέγραψαν. Ας δικαιολογήσουν ΤΩΡΑ στους μηχανοδηγούς γιατί τους χορήγησαν (χωρίς να τους ρωτήσουν ή τουλάχιστον να τους ενημερώσουν) άδειες του έτους 2021.

 Με αυτό τον τρόπο εννοούν ότι κανένας δεν θα βγει σε αναστολή σύμβασης ή εκ περιτροπής εργασία μέσα από την ΣΣΕ ;

Τους ευχαριστούμε πολύ !!! Δεν τους έχουμε

ανάγκη!!!

Ενώ το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι: Γιατι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ; 

Εμείς θα το φωνάξουμε και πάλι:

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ 

Η καταβολή των αδειών του 2021 στους μηχανοδηγούς δεν μπορεί να ειναι ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΣΕ αλλά ΠΡΟΤΑΣΗ ( λύση ) για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί το ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα που έχει «χτυπήσει» ανελέητα σε παγκόσμια κλίμακα εργαζόμενους και επιχειρήσεις. 

Εξάλλου ήταν μία από τις προτάσεις  μας να δοθούν άδειες(ως έσχατο μέτρο εν μέσω πανδημίας ), να προβούμε σε  διαμόρφωση υπηρεσιών  και να γίνουν στατικές εκπαιδεύσεις από τους ΜΕΚ στο  τροχαίο υλικό  ωστε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν ημέρες και χρόνο όσο είναι σε ισχύ  τα έκτακτα μέτρα για την πανδημία. 

Άλλωστε διαχρονικά είναι  πάγια  θέση της παράταξη μας η εκπαίδευση και επιμόρφωση των μηχανοδηγών . 

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ !!! 

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ !!! 

ΔΩΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!

Τελευταία Νέα

Στον Άρειο Πάγο ο Σταϊκούρας: Παρέδωσε νεότερα στοιχεία για τον σιδηρόδρομο – Κατέθεσε τρίτη μηνυτήρια αναφορά

https://twitter.com/ypomeofficial/status/1848339533340770442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1848339533340770442%7Ctwgr%5Ef3515868c5693245dfec3c3b8e628b0ce4b6c1c9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.metaforespress.gr%2Fsidirodromos%2FCEBDCEADCEB1-CEBCCEB7CEBDCF85CF84CEAECF81CEB9CEB1-CEB1CEBDCEB1CF86CEBFCF81CEAC-CF83CF84CEB7CEBD-CEB5CEB9CF83CEB1CEB3CEB3CEB5CEBBCEAD%2F Στοιχεία για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου παρέδωσε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Μεταφορών...

Επανέναρξη δρομολογίων τρένων Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα– Αλεξανδρούπολη

Ο ΟΣΕ και η Hellenic Train ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Δευτέρα...

Ο Υπουργός Υποδομώνκ Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας θα βρεθεί στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί την...

Παρόμοια Θέματα