Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ

Προκλητική η ανακοίνωση της συνεξέλιξης για τα αίσχη στελεχών εναντίον των μηχανοδηγών.Η παράταξη της συνεξέλιξης τοποθετείται με έωλα και κατάπτυστα επιχειρήματα υπέρ της εργοδοσίας , αλλά και με φρασεολογία πολιτικής σκοπιμότητας , κάτι που μας επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ για όσα τους καταγγέλουμε.
Συνειδήτή η επιλογή τους να πάρουν θέση εναντίον συναδέλφων μηχανοδηγών καθώς επέλεξαν να εκπροσωπούν κόμμα και όχι τον κλάδο.
Εμπλέκουν το δυστύχημα των Τεμπών (στο οποίο χάσαμε 11 συναδέλφους και όχι 5 ) με την σταθερή στάση της παράταξης μας καθώς ήμασταν το μοναδικό αντίβαρο στις ερασιτεχνικές πρακτικές τους.
Επιλογή μας ήταν και παραμένει το τραγικό δυστύχημα να αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα και με σεβασμό, τόσο από την κοινωνία , όσο και από την δικαιοσύνη.
Η ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ εξαρχής ήταν φανερό ότι προτιμούσε τα ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ από την πραγματική δικαιοσύνη. Το μόνο που την απασχολούσε ήταν να κάνει βόλτες πολιτικούς αρχηγούς σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη . Πολιτικούς αρχηγούς που τους χαρακτήριζε «αυριανούς πρωθυπουργούς» και μάλιστα κάτω απο τα πανό της ΠΕΠΕ.
Το 2021 συνεργάστηκε με τους ίδιους και άνοιγε τις πύλες του μηχανοστασίου της Θεσσαλονίκης για να μπει η εταιρεία στα μανταλάκια για τα μανιτάρια και το 2024 που δεν υπάρχει «μαντίλι» να κλάψουμε η εταιρεία στο απυρόβλητο.
Έκλεισε το μάτι στις απαράδεκτες θεωρίες συνομωσίας του πολιτικού της προισταμένου για τα ΤΕΜΠΗ , ενώ σιώπησε προκλητικά στις ελεεινές επιθέσεις και στην σκύλευση της μνήμης των συναδέλφων μας της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Συνεχίζετε να ΑΡΝΕΙΣΤΕ την υπεράσπιση της μνήμης των μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας και υιοθετείτε τις θεωρίες συνομωσίας περί παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλικών από τους ίδιους και την εταιρία μας .
Απροκάλυπτα και με απίστευτο θράσος αποκαλούν ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ όλα αυτά που τους προσάπτουμε με την απαράδεκτη καθημερινή κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια της ελξης .
Κατάσταση που ζούμε κάθε ώρα και στιγμή , η οποία ειχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση συναδέλφων μηχανοδηγών και όχι για λόγους υποδομής , όπως επικαλείται η παράταξη της ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ .
Ο εργοδοτισμός τους έφτασε στο σημείο να επιτίθονται μεμονωμένα σε συναδέλφους . Δεν ντράπηκαν καθόλουν να χαρακτηρίσουν ανήθικους ακόμα ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ !!!!, οι οποίοι όχι μόνο ανήθικα δεν φέρθηκαν, αλλά αποτι ξέρουμε ακολούθησαν κατά γράμμα την διαδικασία της παραίτησης από εκπαιδευτές.
Δυστυχώς , αποδεικνύεται ότι ΕΣΕΙΣ είστε οι ενορχηστρωτές των διώξεων προς τους μηχανοδηγούς και ότι έχετε γίνει ένα με το σύστημα , επιλέγοντας την αλληλοεξάρτηση με αυτό .
Αντί να αναρωτηθούν τι ακριβώς συμβαίνει με την εκπαίδευση και με ποιον τρόπο την οδηγεί στον τοίχο η κοινή ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διαχείρηση στελεχών και συνδικαλιστών της πλειοψηφίας , κάνουν επίθεση στους εργαζόμενους.
Είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι για την παταγώδη αποτυχία της εκπαίδευσης ;
Να θυμίσουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ των προηγούμενων πιστοποιήσεων από την διεύθυνση λειτουργίας. Πόσο καιρό πήρε να πιστοποιηθούν οι προηγούμενες σειρές (Η απάντηση ειναι ότι ακόμα είναι σε διαδικασία πιστοποίησης )
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Βέβαια , γιαυτο δεν έγινε κανένας λόγος , αλλά ούτε κάποια απόδοση ευθυνών στους εμπλεκόμενους για να απολογηθούν.
Τελικά για ποιο λόγο πρέπει να αγωνιούν οι νέοι συνάδελφοι ;
Για την επαγγελματική τους ολοκλήρωση ή μήπως για το ότι δίνουν εξετάσεις και μετά αυτές βγαίνουν ΑΚΥΡΕΣ ;
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,
όπως θα διαπιστώσετε από την δράση της συνεξελιξης και της πλειοψηφίας του σωματείου μας , το μόνο που προσπαθούν να πετύχουν είναι μήπως και πάρει κάποιο ποσοστό παραπάνω ο Σύριζα στις εκλογές . Χρησιμοποιούν τους μηχανοδηγούς και υποστηρίζουν θέσεις και απόψεις που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον σιδηρόδρομο . Δεν τους ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις στο μέλλον μας παρά μόνο το μέλλον του κόμματος τους .
ΥΓ: Την ίδια συμπεριφορά και δράση είχαν όταν έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο ;
Τότε αποκαλούσαν ότι ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ”ΣΥΜΒΑΝΤΑ” .
Σε ΣΥΜΒΑΝ αναφερόντουσαν όταν λεγαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΔΕΝΔΡΟ .
Γιατί τότε δεν έκαναν ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ;
Το μόνο που έκαναν ήταν μια 2ωρη στάση εργασίας στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ .
Με ποιο τρόπο πίεσαν για να φτιάξουν τα φωτοσήματα ; Πόσες ΒΙΔΕΣ τους ανάγκασαν να βάλουν αμέσως μετά το δυστύχημα ; Ούτε καν του σταθμού δεν κατάφεραν.
Ευτυχώς που τα γνωρίζει ολα ο σιδηροδρομικός κόσμος . ( θα έρθει η στιγμή που θα κάνουμε σχετική αναφορά για το θέμα αυτό ) .
Σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και είμαστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει .
Είναι υποχρέωση για τις οικογένειες των θυμάτων .

Τελευταία Νέα

ΕΡΓΟΣΕ: Τρία νέα σιδηροδρομικά έργα 1 δισ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα

«Αυτή τη στιγμή τρία νέα σιδηροδρομικά έργα συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ «τρέχει» στη...

“Μαύρη” τρύπα στα οικονομικά του ΟΣΕ – Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι

Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι ο ΟΣΕ Μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί χρήματα...

Μ. Βορίδης: Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα στον ΟΣΕ

Ο ελληνικός σιδηρόδρομος και η μεταναστευτική πολιτική ήταν τα δύο ζητήματα που απασχόλησαν την...

Παρόμοια Θέματα