Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
No menu items!

Το θρυλικό «Orient Express» σφυρίζει στην γραμμή Τιθορέα – Μπράλος – Λειανοκλάδι!

Το MasterChef μαγειρεύει

Ξεχωριστό το αποψινό (18/5) 82ο επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού μαγειρικής «MasterChef» που προβάλλεται στο STAR, καθώς οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα θέσουν τους παίκτες τους στη δοκιμασία να μαγειρέψουν, ενώ εκείνοι θα ταξιδεύουν με το θρυλικό «Orient Express» στην ιστορική γραμμή Τιθορέα – Μπράλος – Γοργοπόταμος – Λειανοκλάδι!

Τα γυρίσματα έγιναν το τριήμερο 25 – 27 Απριλίου (μετά το Πάσχα), με τον ΟΣΕ να διαθέτει τη μηχανή Α-223 και το ιστορικό βαγόνι-εστιατόριο του SIMPLON ORIENT EXPRES.

Τις πληροφορίες μετέφερε ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ Αμφίκλειας – Ελάτειας και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τσιάμης που εργάζεται επί 4 δεκαετίες στον ΟΣΕ και γνωρίζει πολύ καλά την ιστορική γραμμή. Μια γραμμή που μπορεί να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές διαδρομές.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Η ανάρτηση του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας:

«’’Ταξίδι’’ στη γεύση, στον χρόνο και στον Δήμο μας κάνει ο γνωστός διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef, αφού το αποψινό επεισόδιο γυρίστηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μπράλου!

Κριτές, διαγωνιζόμενοι και συντελεστές, με εκκίνηση τον Μπράλο και όχημα το ιστορικό βαγόνι – εστιατόριο του Orient Express, θα μαγειρέψουν εν κινήσει και θα “ταξιδέψουν” το τηλεοπτικό κοινό κατά μήκος της παλιάς γραμμής Τιθορέα – Μπράλος – Λιανοκλάδι.

Μία γραμμή με ιστορική, τοπική, τουριστική και οικονομική αξία για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, η οποία διασχίζει τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλλους. Αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά της, επιδιώκουμε την αξιοποίησή της μέσω της λειτουργίας καθημερινού δρομολογίου για το κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του ΟΣΕ για τη διάθεση της μηχανής Α-223 και του βαγονιού του Orient Express, την παραγωγή για την επιλογή της τοποθεσίας και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχή και ασφαλή έκβαση των γυρισμάτων.

Συντονίζουμε όλοι τους δέκτες μας στο STAR, απόψε στις 21:00, για να γίνουμε συνεπιβάτες στο μαγειρικό αυτό ταξίδι…»

Δείτε φωτογραφίες:

Τελευταία Νέα

Γαλλία -SNCF: Δοκιμές για ψηφιακή αυτόματη ζεύξη

Η εμπορευματική εταιρεία Rail Logistics Europe των Γαλλικών Εθνικών Σιδηροδρόμων (SNCF) θα πραγματοποιήσει τον...

Τσεχία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα-Νεκρός ο μηχανοδηγός

Σήμερα το πρωί, σημειώθηκε σύγκρουση στο Bohumín της Τσεχίας μεταξύ ενός CD Pendolino των...

«Ζωές ξεριζωμένες» στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου

«...Τρεις μήνες οδοιπορούμε, έλιωσαν τα παιδιά και οι γυναίκες κι οι άντρες ντρέπονται πια...

Παρόμοια Θέματα