Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!

Μια οφειλόμενη απάντηση για αυτούς που παριστάνουν τον ..«έκπληκτο»

Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ κυριολεκτικά «τάραξε τα νερά» καθώς είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο οχετός ύβρεων και διαμαρτυριών που ακολούθησε μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης από αυτούς που ένοιωθαν ότι θίγονταν από αυτήν για εμάς ήταν απολύτως αναμενόμενος .Σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα του κιτρινισμού και του  ιντερνετικού οχετού που κάποιοι άλλοι είναι εθισμένοι.

Αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε απέναντι στους εργαζόμενους είναι να τους λέμε πάντα την αλήθεια αλλά και να τους υπερασπιζόμαστε απέναντι σε ανακρίβειες ,ψέματα και σκηνοθετημένες καταστάσεις.

Η ανακοίνωση του σωματείου των μηχανοδηγών άφησε αλγεινές εντυπώσεις στους εργαζόμενους της εταιρείας .

Στο σημείο που αναφέρονται στο τροχαίο υλικό και παριστάνουν τον έκπληκτο για την σημερινή του κατάσταση (και το παριστάνουν το εννούμε κυριολεκτικά) ο πρόεδρος του σωματείου των μηχανοδηγών και διαχειριστής κομματικού ιστότοπου που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ με την επωνυμία « το στέκι της έλξης » είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν επιστολή του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών που ανέφερε ακριβώς όσα λέμε στην ανακοίνωση μας.

Στην ανακοίνωση του το σωματείο των μηχανοδηγών επιτίθεται στο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το παρακάτω απόσπασμα :

«Η  Π.Ε.Π.Ε. με επιστολές –αλλά και εξώδικο-  της έχει αναφερθεί στο θέμα ενώ είχαμε προκηρύξει στάση εργασίας και έγινε δημόσιος διάλογος στον ΟΜΕΔ τον Μάρτιο του 2022. Έκτοτε συστάθηκε επιτροπή (working group) στην οποία συμμετέχει με εκπροσώπους του ΚΑΙ το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Παρότι δεν είχε αναφέρει τίποτα την περίοδο εκείνη τα όσα κατήγγειλε μας προκαλούν έκπληξη καθώς δεν έχει ειπωθεί τίποτα ΟΎΤΕ  στις συναντήσεις του working group! Ουσιαστικά καταγγέλλονται αξιόποινες πράξεις σε βάρος της περιουσίας του Δημοσίου. Αυτονόητα, οφείλουν να  κατονομάσουν τους υπευθύνους που δίνουν εντολές για την αποψίλωση του τροχαίου υλικούκαι να τους οδηγήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη προστατεύοντας το Δημόσιο Συμφέρον. Πίσω από κάθε τέτοια εντολή –αν υφίσταται τέτοια εντολή – υπάρχει και υπογραφή φυσικού προσώπου».

Με το παρακάτω απόσπασμα από την επιστολή των συναδέλφων μηχανικών που δημοσίευσε στον ιστότοπο του εδώ και πάρα πολύ καιρό ο « έκπληκτος » πρόεδρος του σωματείου των μηχανοδηγών θα του επισημάνουμε την υποκριτική του στάση αλλά και την υποκριτική έκπληξη της πλειοψηφίας του σωματείου του .Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά σήμερα αλλά και η σφοδρότητα των ύβρεων που εξαπολύει προκαλούν πολλά ερωτηματικά .( Και ο νοών νοείτω )

Νομίζουμε οτι μετά από αυτή την υπενθύμιση δεν χωράει πλέον καμία «έκπληξη» πάνω σε αυτό το θέμα.

ΥΓ.Ευχαριστούμε τον συνάδελφο που μας θύμισε την συγκεκριμένη επιστολή..

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τελευταία Νέα

Κακοκαιρία: Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Ο εφιάλτης της κακοκαιρίας επιστρέφει για τους κατοίκους της Θεσσαλίας, που ακόμα μετρούν τις...

Νέοι βανδαλισμοί συρμών

2 συρμοί railbus οι οποίοι εκτελούν το δρομολόγιο Ρέντης -Πειραιάς βανδαλίστηκαν άγρια για...

Εκδήλωση για τα 120 χρόνια σιδ. γραμμής Άνω Λεχώνια – Μηλιές

To Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού (European Cultural TourismNetwork) και το Δίκτυο Διατήρησης και Προβολής...

Παρόμοια Θέματα