Νέα επίθεση του κου Ν. Παππά (ΣΥΡΙΖΑ) εναντίον του Λευκού Βέλους

Νέα απαράδεκτη παρέμβαση του τομεάρχη μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Παππα εναντίον του ETR που έχει δρομολογήσει η HELLENIC TRAIN στην διαδρομή Αθήνα -Θεσσαλονίκη.

Ενώ λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας (η οποία συνεχίζεται και σήμερα) υπήρξε διακοπή ρεύματος στον σ.σ Νέων Πόρων με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση συρμών στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας (άνοδος) ο κος Παππάς θεώρησε ως ευκαρία να «στάξει χολή» εναντίον του Εtr αναφέροντας στην ανάρτηση του ότι «το Λευκό Βέλος ξέμεινε (και πάλι) στα μισά της διαδρομής».

Κάποιος να ενημερώσει τον κο Παππά ότι ο συρμός δεν παρουσίασε βλάβη και ότι το προσωπικό της αμαξοστοιχίας με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει βοήθησε τους επιβάτες να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία με ασφάλεια και ταχύτητα.

Μετά τα ανεκδιήγητα «μανιτάρια» αλλά και τις συνεχείς (καθ’υποβολήν ) άστοχες παρεμβάσεις του για τον σιδηρόδρομο ο κος Παππάς συνεχίζει την άνευ προηγουμένου επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο τρένο που ενώ ως κυβέρνηση καλωσόριζε ως αντιπολίτευση συκοφαντεί ! ! .

Δεν ξεχνάμε ότι ο κος Παππάς αλλά και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της ιδιωτικοποίησης του σιδηροδρόμου (κάτι που οι ίδιοι δεν θέλουν να θυμούνται ή να τους το θυμίζουν) .Αυτή η συνεχής εναλλαγή της κομματικής και πολιτικής συμπεριφοράς του ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα με την θέση εξουσίας που κατέχει προβληματίζει.Ως κυβέρνηση καλωσόριζαν της FS των Ιταλών και θεωρούσαν ως επιτυχία το καθεστώς των κρατικών επιδοτήσεων που για τις άγονες γραμμές ως αντιπολίτευση τους ξορκίζουν και κατηγορούν τις επιδοτήσεις των άγονων γραμμών .

Λίγη σοβαρότητα κε Παππά. Λίγη σοβαρότητα και στους συμβούλους σας.