Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
No menu items!

HELLENIC TRAIN: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/08/2022 – Παροχή έκπτωσης 50% στην μετακίνηση των αναπληρωτών & νεοδιόριστων καθηγητών και δασκάλων

H Hellenic Train ενημερώνει ότι, παρέχεται έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς (καθηγητές και δασκάλους), οι οποίοι θα μετακινηθούν έως τις 30.09.2022 από τον τόπο κατοικίας τους έως τον τόπο διορισμού τους.

Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψη τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν τα παραπάνω έγγραφα και κατά τον έλεγχο επί της αμαξοστοιχίας από το αρμόδιο προσωπικό της Hellenic Train AE.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 50% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων Β΄ θέσης, από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της Hellenic Train ή μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων).

Η παροχή της εν λόγω έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται ο επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ).

Επίσης, από την παροχή της εν λόγω έκπτωσης εξαιρούνται οι αμαξοστοιχίες ICE (ETR) στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στην περίπτωση όπου ο τόπος κατοικίας δεν έχει άμεση σύνδεση, με τις αμαξοστοιχίες ή τα λεωφορεία της Hellenic Train, με τον τόπο διορισμού θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους η έκπτωση του 50% για τη μετάβασή τους έως τον κοντινότερο προορισμό με τον τόπο διορισμού τους

Τελευταία Νέα

Τρίκαλα: Θάνατος άνδρα που παρασύρθηκε από τρένο…

Ένας άνδρας παρασύρθηκε πριν λίγο από διερχόμενη αμαξοστοιχία κοντά στη διάβαση Πύλης. Ο άτυχος άνδρας...

ΓΣΕΕ: Εφιαλτική τροπή με καθημερινά εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα σε χώρους εργασίας

Εφιαλτική τροπή έχουν πάρει πλέον τα εργατικά δυστυχήματα στη χώρα μας. Κάθε μέρα θρηνούμε και...

Παρόμοια Θέματα