Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
No menu items!

Ο όμιλος FS στην InnoTrans 2022 -Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογικής αριστείας στον κόσμο των σιδηροδρόμων

Ο Όμιλος FS, υπό την ηγεσία του Luigi Ferraris, θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο στη δέκατη τρίτη διοργάνωση της InnoTrans, της σημαντικότερης διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας μεταφορών, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2.770 εκθέτες από 56 χώρες.

Στο Βερολίνο, η διοίκηση του ομίλου FS, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Luigi Ferraris, την πρόεδρο Nicoletta Giadrossi και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών που ηγούνται των τεσσάρων πόλων, θα συναντηθεί με τους διευθύνοντες συμβούλους των θυγατρικών και των εταιρειών επενδύσεων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό μαζί με φορείς των ίδιων εταιρειών. Η Έκθεση θα προσφέρει την ευκαιρία για μια συζήτηση που θα στοχεύει στη μέγιστη δυνατή ανταλλαγή των στρατηγικών που χαρακτηρίζουν το Επιχειρηματικό Σχέδιο του Ομίλου. Θα καταδείξει επίσης την ισχυρή σημασία των διεθνών δράσεων και θα σηματοδοτήσει την πολιτιστική και διοικητική αλλαγή του βήματος προς μια πραγματική πολυεθνική εταιρεία, η οποία καθιστά την Ευρώπη εγχώρια αγορά της.

Ένα από τα 42 περίπτερα της έκθεσης θα καλυφθεί από τον όμιλο FS Group, ο οποίος, σε έναν υπαίθριο χώρο με 3.500 μέτρα τροχιάς, θα παρουσιάσει το νέο υβριδικό τρένο Blues, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Hitachi Rail για την Trenitalia, τη μητρική εταιρεία του επιβατικού κέντρου, καθώς και τα νέα τρένα που κατασκευάστηκαν από τη Stadler και τη Siemens για τη Netinera, τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τοπικών δημόσιων μεταφορών της Γερμανίας.

Στην InnoTrans υπάρχουν επίσης νέα από το μέτωπο της εφοδιαστικής, ιδίως για την TX Logistk AG. Η παρουσίαση της τρίτης γενιάς της τεχνολογίας NiKRASA, της λύσης που επιτρέπει την εύκολη φόρτωση ημιρυμουλκούμενων που δεν μπορούν να ανυψωθούν με γερανό σε σιδηροδρομικά οχήματα, έχει προγραμματιστεί για την περαιτέρω προώθηση των συνδυασμένων οδικών-σιδηροδρομικών μεταφορών.

Τέλος, στο χώρο που είναι αφιερωμένος στα οδικά οχήματα, θα εκτεθεί ένα από τα 32 λεωφορεία με υδρογόνο της Q.Buzz, θυγατρικής της Busitalia και τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας τοπικών δημόσιων μεταφορών στις Κάτω Χώρες.

ΠΗΓΗfsnews.it

Τελευταία Νέα

Τρίκαλα: Θάνατος άνδρα που παρασύρθηκε από τρένο…

Ένας άνδρας παρασύρθηκε πριν λίγο από διερχόμενη αμαξοστοιχία κοντά στη διάβαση Πύλης. Ο άτυχος άνδρας...

ΓΣΕΕ: Εφιαλτική τροπή με καθημερινά εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα σε χώρους εργασίας

Εφιαλτική τροπή έχουν πάρει πλέον τα εργατικά δυστυχήματα στη χώρα μας. Κάθε μέρα θρηνούμε και...

Παρόμοια Θέματα