Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
No menu items!

ΕΝΑΡΙΣΤΕΙΑ 2022: Τριήμερο εκδηλώσεων για τη Ναυτιλία, τις Μεταφορές και την Εφοδιαστική Αλυσίδα (24-26/10)

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο «Ο ρόλος της Ερευνητικής Υποδομής EN.I.R.I.S.S.T. στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Μεταφορές στον 21ο αιώνα

Η Εθνική Ερευνητική Υποδομή EN.I.R.I.S.S.T. διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων για τη Ναυτιλία, τις Μεταφορές και την Εφοδιαστική Αλυσίδα, από τη Δευτέρα 24 μέχρι και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Μέσα από παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων, ημερίδες, θερινά σχολεία, σεμινάρια και networking sessions θα παρουσιαστούν σημαντικά δεδομένα για τις νέες τεχνολογίες και τη βιωσιμότητα στις θαλάσσιες μεταφορές – τις επιβατικές μεταφορές και τα logistics.

Στην υλοποίηση της Ερευνητικής Υποδομής συμμετέχουν 8 Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και 3 Ερευνητικά Κέντρα.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο «Ο ρόλος της Ερευνητικής Υποδομής EN.I.R.I.S.S.T. στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Μεταφορές στον 21ο αιώνα».

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει 3 στρογγυλές τράπεζες με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτείας, της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν 2 Θερινά Σχολεία. Το ένα θερινό σχολείο έχει θέμα «Ερευνητική Υποδομή στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Μεταφορές» και το άλλο «Προστασία των Δικαιωμάτων επί Εφευρέσεων».

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για την Θαλάσσια Ρύπανση και τις Αλληλεπιδράσεις Ναυτιλίας – Θαλάσσιας Έρευνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της EN.I.R.I.S.S.T. www.enirisst.gr και να δηλώσουν on line τη συμμετοχή τους.

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα