Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Συναυλία – Μνημόσυνο Χορωδίας Ψ.Ο.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το τραγικό δυστύχημα της 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναυλία-μνημόσυνο για τους συναδέλφους που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και τους επιβάτες που κόπηκε το νήμα της ζωής τους ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η χορωδία μας το Σάββατο, 8 Απριλίου, στις 19:00 (40 ημέρες μετά το δυστύχημα), θα ψάλει το έργο «ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ» των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας με ελεύθερη είσοδο.

Θεωρούμε ότι οφείλουμε αυτή την εκδήλωση εκ μέρους των συναδέλφων και των σωματείων των εν ενεργεία και συνταξιούχων σιδηροδρομικών έτσι ώστε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τον πόνο και τη θλίψη μας, τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων, αλλά και την απόφασή μας να αγωνιστούμε προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ελληνικού σιδηροδρόμου και να ξαναμπεί ο κόσμος στα τρένα μας.

Την Κυριακή (9 Απριλίου) η αποστολή μας θα συμμετάσχει στην επιμνη-μόσυνη δέηση που θα ψαλεί στον τόπο του δυστυχήματος, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερονύμου.

Για το Δ.Σ.

              Ο Πρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας 

 Στάθης Κολλύρης                              Βιβή Λυμπεριάδου          

                 

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα