Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!

Όταν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν

Η επαννεκκίνηση του 882 είναι το πρώτο βήμα ώστε ο σιδηρόδρομος να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο.

Αναμένουμε την επανεκκίνηση των υπολοίπων δρομολογίων έστω και με τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο.

Προβλήματα και ζημιές που περιμένουμε να  εκτιμηθούν από τους αρμόδιους ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την πλήρη αποκατάσταση.

Πιστεύουμε ότι το σύνολο των σιδηροδρομικών αλλά και τα σωματεία  τους θέλουν και παλεύουν ώστε  να επανεκκινήσουν άμεσα  τα δρομολόγια.

Εμείς σαν σωματείο αλλά και μία παράταξη από τον χώρο των μηχανοδηγών (την συγχαίρουμε για αυτό) είμασταν από τους πρώτους  που θέσαμε το ερώτημα γιατί δεν εκκινούν τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα -Λιανοκλάδι.

Αντί όμως να υποστηριχθεί το αίτημα μας ακούσαμε και διαβάσαμε απαράδεκτες δηλώσεις από σιδηροδρομικούς και συνδικαλιστές  ! όπως το «Αντί να ζητάνε λοιπόν κάποιοι τρένα μέχρι το Λιανοκλάδι (που θα μπούν μόλις ανοίξει η Εθνική Οδός και υπάρξει οδική σύνδεση με άλλους προορισμούς), να ζητήσουμε την ενίσχυση του σιδηροδρόμου (κάτι που κάναμε άπειρες φορές και  μάλιστα πριν την καταστροφή)  

Δηλαδή  η επανεκκίνηση των δρομολογίων σύμφωνα με  την λογική είναι κάτι νομοτελειακό και που απλά θα περιμένουμε να συμβεί χωρίς να κάνουμε το παραμικρό  και δεν θα πρέπει να το  απαιτούμε γιατί πολύ απλά έτσι θέλει ένας εργοδοτικός και σε (υπο διάλυση κόμμα ) κομματικός συνδικαλιστής .

Το παράδοξο είναι ότι αφού αναρτήσαμε το βίντεο με τον καθαρισμό του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου για να δείξουμε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία   δικαιολογία όπως αυτή που υποστήριζε ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής για την μη επανεκκίνηση δρομολογίων πέρα από το Λιανοκλάδι αφου πλέον υπάρχει η οδική σύνδεση με άλλους προορισμούς δεχθήκαμε εκ νέου επίθεση από την ίδια πηγή.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις στο τι θα αναρτάμε και ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγούμε το παραμικρό σε αυτούς που παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για να μας χτυπάνε (για δικούς τους λόγους)

Αντιθέτως χαιρόμαστε  ιδιαίτερα που αποδεικνύεται ότι  μας παρακολουθούν ανελλιπώς και βλέπουν τις αναρτήσεις μας όπως  πάρα πολλοί  σιδηροδρομικοί κάθε μέρα.

Και αυτό  συμβαίνει  γιατί προφανώς το ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕ news είναι ο μοναδικός φάρος έγκυρης ενημέρωσης μακριά από fake-news, προσωπικές επιθέσεις και ιντερνετικούς εκβιασμούς,κιτρινισμό,ανώνυμα σχόλια αλλά και φασίζουσες συμπεριφορές.

Και αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το ανεχθούν.

Λογοκρισία; Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε

Η διαχειριστική ομάδα

Τελευταία Νέα

Κακοκαιρία: Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Ο εφιάλτης της κακοκαιρίας επιστρέφει για τους κατοίκους της Θεσσαλίας, που ακόμα μετρούν τις...

Νέοι βανδαλισμοί συρμών

2 συρμοί railbus οι οποίοι εκτελούν το δρομολόγιο Ρέντης -Πειραιάς βανδαλίστηκαν άγρια για...

Εκδήλωση για τα 120 χρόνια σιδ. γραμμής Άνω Λεχώνια – Μηλιές

To Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού (European Cultural TourismNetwork) και το Δίκτυο Διατήρησης και Προβολής...

Παρόμοια Θέματα