Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

Όταν είσαι απλά ένας ψεύτης

Εργοδοτικός συνδικαλιστής ,πρωταθλητής της υπερεργασίας (είναι αλήθεα ότι πληρώνεται το ένα ρεπό πίσω από το άλλο ; ) , βασικός υπεύθυνος της 9ημερης εργασίας στον χώρο του (την 9ημερη και 7η εργασία εργασία την κατάργησε το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ίσως για αυτό το μένος εναντίον μας) μέσα από τον προσωπικό του ιστότοπο κατηγορεί το σωματείο μας για απόκρυψη εικόνων από το εργοστάσιο του Βόλου που έπαθε ζημιές από την κακοκαιρία.!!! Οφείλουμε μια ξεκάθαρη απάντηση που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.Οι εικόνες που αναρτήσαμε από τον Βόλο.

Στοιχείο 1ο

Ανάρτηση του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ news στις 10-9-2023

Τις εικόνες από το εργοστάσιο Βόλου δεν τις είδε;…ΤΙΣ ΕΙΔΕ αλλά απλά ήθελε να συκοφαντήσει.

Στοιχείο 2

Για τις παρακάτω εγκαταστάσεις πότε μίλησε; Παρά μόνο για τους χώρους αναμονής της ειδικότητας του και τίποτε περισσότερο.Για τις γραμμές των εγκαταστάσεων ούτε κουβέντα (δεν θέλει να στεναχωρεί τις διοικήσεις καθώς διαχρονικά ήταν πάντα ο καλύτερος συνεργάτης τους) .

Κριτική όμως σε μέλος της διοίκησης του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγινε όταν ανέδειξε το πρόβλημα των εγκαταστάσεων και μετά την πορεία επίλυσης του .

Στοιχείο 3οΑνάρτηση 21/9/2023

Τις προτάσεις μας δεν τις είδε; Τις είδε,τις είδε…Απλά τον ενόχλησαν

Τα δρομολόγια τουλάχιστον μέχρι εκεί που το επιτρέπει η υποδομή ξεκινούν.

Τώρα πρέπει να γίνει η γρήγορη (όσο το επιτρέπουν οι τεχνικές δυνατότητες) επισκευή του δικτύου και η επανεκκίνηση των δρομολογίων στον άξονα αλλά και τις πληγείσες περιοχές.Και πιστεύουμε ότι η σημερινή διοίκηση του ΟΣΕ έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα της και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βάλλεται από συγκεκριμένους συνδικαλιστικούς απατεώνες .

Πρέπει να γίνει η άμεση επανεκκίνηση όλων των δρομολογίων στην Βόρειο Ελλάδα ( Μακεδονία και Θράκη) που παραμένουν χωρίς τρένο εδώ και μήνες.

Είναι απαραίτητη η συνέχιση χωρίς την παραμικρή διακοπή των εργασιών σε όλα τα σημεία του δικτύου για την ανάταξη φωτοσήμανσης και τηλεδιοίκησης.

Είναι απαραίτητο να προσληφθούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΟΣΕ.

Είναι απαραίτητο να προκηρυχθούν νέες προσλήψεις στον ΟΣΕ και να μονιμοποιηθούν οι συνάδελφοι με τα δελτία παροχής υπηρεσιών.

Είναι απαραίτητο να μπουν σε λειτουργία τα συστήματα ααφάλειας των συρμών.

Είναι απαραίτητο να εκσυγχρονισθεί και να επισκευασθεί το τροχαίου υλικό ,το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Είναι απαραίτητο να γίνει πύκνωση των δρομολογίων (ειδικά στο προαστιακό Αθήνας – Χαλκίδας -Κιάτου-Αεροδρομίου).

Είναι απαραίτητο να χορηγηθούν ειδικές εκπτώσεις στους κατοίκους των περιοχών που δέχθηκαν πλήγμα από την κακοκαιρία.

Είναι απαραίτητο να γίνουν εκπτώσεις σε εισιτήρια ,σε μηνιαίες κάρτες σε τρένα και λεωφορεία της  Hellenic train για την ενίσχυση της επιβατικής κίνησης.Να ξεκινήσουν οι ειδικές προσφορές που στο παρελθόν είχαν μεγάλη επιτυχία και εφαρμόζονται κατά κόρον στο εξωτερικό.

Nα στηριχθεί οικονομικά η Hellenic train για τις γενναίες εκπτώσεις στα εισιτήρια των συμπολιτών μας.

Να συνεχισθεί η χρηματοδότηση της Ηellenic train για τις άγονες γραμμές και αυτή με την σειρά της να κάνει τις επενδύσεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί.

Να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία της εταιρείας εξαιτίας των άστοχων ενεργειών στελεχών της.

Και πολλά άλλα που είναι στους στόχους του σωματείου και αφορούν την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και της αύξησης του εισοδήματος τους

Τελευταία προειδοποίηση

Επειδή απέχουμε από τον κιτρινισμό ,τους ιντερνετικούς εκβιασμούς,τα ανώνυμα σχόλια και την συνδικαλιστική τοξικότητα δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τον κάθε συνδικαλιστικό σαλτιμπάγκο και τα εμετικά του κείμενα.Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καθόλου ευγενικοί .

Τελευταία Νέα

Στον Άρειο Πάγο ο Σταϊκούρας: Παρέδωσε νεότερα στοιχεία για τον σιδηρόδρομο – Κατέθεσε τρίτη μηνυτήρια αναφορά

https://twitter.com/ypomeofficial/status/1848339533340770442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1848339533340770442%7Ctwgr%5Ef3515868c5693245dfec3c3b8e628b0ce4b6c1c9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.metaforespress.gr%2Fsidirodromos%2FCEBDCEADCEB1-CEBCCEB7CEBDCF85CF84CEAECF81CEB9CEB1-CEB1CEBDCEB1CF86CEBFCF81CEAC-CF83CF84CEB7CEBD-CEB5CEB9CF83CEB1CEB3CEB3CEB5CEBBCEAD%2F Στοιχεία για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου παρέδωσε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Μεταφορών...

Επανέναρξη δρομολογίων τρένων Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα– Αλεξανδρούπολη

Ο ΟΣΕ και η Hellenic Train ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Δευτέρα...

Ο Υπουργός Υποδομώνκ Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας θα βρεθεί στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί την...

Παρόμοια Θέματα