Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

Μια οφειλόμενη απάντηση

Οφείλουμε απάντηση στις κακοήθειες που διαδίδει συγκεκριμένος ιστότοπος

Τo site μας αναφέρθηκε και θα συνεχίσει να αναφέρεται στην σιδηροδρομική απομόνωση στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα απευθύνοντας ερώτημα προς ΟΛΟΥΣ .Σε κανένα σημείο το site δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο κλάδο ή συνάδελφο και δεν υπάρχει πουθενά τέτοια ανάρτηση είτε τώρα είτε στο παρελθόν.Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή σε αυτό το ευφάνταστο σενάριο το οποίο κυριολεκτικά πλάθει και ανακυκλώνει ο συγκεκριμένος ιστότοπος . Σενάριο που θέλει να μας παρουσιάζει ότι μέσω αναρτήσεων ρίχνουμε ευθύνες εναντίον μηχανοδηγών!!! για την μη εκτέλεση των δρομολογίων στην Β.Ελλάδα.Τους προκαλούμε να μας το δείξουν.

Καλούμε τον «νέο » διαχειριστή του συγκεκριμένου ιστοτόπου να μας υποδείξει την συγκεκριμένη ανάρτηση στην οποία αναφερόμαστε εναντίον μηχανοδηγών καθώς αν δεν το πράξει άμεσα τα πράγματα θα πάρουν πολύ διαφορετική τροπή από αυτή που νομίζει.

Αντιθέτως υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις από τον συγκεκριμένο ιστότοπο στις στις οποίες ζητούσε έλεγχο ή εξηγήσεις από την τεχνική βάση για βλάβες του τροχαίου υλικού με αποκορύφωμα την σημερινή του ανάρτηση.Υπάρχουν αναρτήσεις απαράδεκτου ύφους και με ευθείες επιθέσεις στο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕnews δεν επενδύει στην αντιπαλότητα μεταξύ συναδέλφων όπως έπραξε ο πρώην αλλά και όπως πράττει ο νυν διαχειριστής του συγκεκριμένου ιστιοτόπου για να αποπροσανατολίζει τους εργαζόμενους ,ή να φανατίζει τον κόσμο ή να δημιουργεί κλίμα έντασης.Είδαμε πολύ καλά το που αποσκοπούσε αυτή η πρακτική και φαίνεται ότι βοήθησε με την δέουσα ώθηση στα υπηρεσιακά κλιμάκια .

Το ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕnews έθεσε και θέτει ερωτήματα για την μη εκτέλεση των δρομολογίων με συρμούς για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δεν ξεχάσαμε καμία Στυλίδα ή το τοπικό Λιανοκλαδίου καθώς έχουμε ανάρτηση για αυτό).Θέσαμε ερωτήματα για τις εγκαταστάσεις ,θέσαμε ερωτήματα για την ασφάλεια της εργασίας ,θέσαμε ερωτήματα για τα αποθέματα των αναταλλακτικών και σε όλα μας τα ερωτήματα δεχθήκαμε επίθεση από τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή και τον ιστότοπο του (παλιάς και νέας διαχείρησης) .Το γιατί δεχθήκαμε επιθέσεις νομίζουμε ότι φάνηκε στις τελευταίες…εξελίξεις!

Εν αναμονή της υπόδειξης από τον «νέο» διαχειριστή που αναφερθήκαμε σε μηχανοδηγούς.

Τελευταία Νέα

Στον Άρειο Πάγο ο Σταϊκούρας: Παρέδωσε νεότερα στοιχεία για τον σιδηρόδρομο – Κατέθεσε τρίτη μηνυτήρια αναφορά

https://twitter.com/ypomeofficial/status/1848339533340770442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1848339533340770442%7Ctwgr%5Ef3515868c5693245dfec3c3b8e628b0ce4b6c1c9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.metaforespress.gr%2Fsidirodromos%2FCEBDCEADCEB1-CEBCCEB7CEBDCF85CF84CEAECF81CEB9CEB1-CEB1CEBDCEB1CF86CEBFCF81CEAC-CF83CF84CEB7CEBD-CEB5CEB9CF83CEB1CEB3CEB3CEB5CEBBCEAD%2F Στοιχεία για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου παρέδωσε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Μεταφορών...

Επανέναρξη δρομολογίων τρένων Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα– Αλεξανδρούπολη

Ο ΟΣΕ και η Hellenic Train ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Δευτέρα...

Ο Υπουργός Υποδομώνκ Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας θα βρεθεί στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί την...

Παρόμοια Θέματα