Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
No menu items!

Θεσσαλονίκη – Σόφια σε 90 λεπτά – Υπό μελέτη νέα σιδηροδρομική γραμμή express

Οι επενδύσεις στη συνδεσιμότητα και οι υποδομές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Southeast Europe Connectivity Forum (SECF).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Roumen Markov, Γενικός Διευθυντής της Large Infrastructure Projects LLC, επισήμανε ότι η εταιρεία του χρηματοδοτεί με ίδια κεφάλαια project στο κομμάτι των ακινήτων, της διαχείρισης υδάτων, του σιδηροδρόμου και των οδικών παρεμβάσεων.

Μάλιστα δήλωσε ότι ένα από τα project που μελετούν είναι η σιδηροδρομική σύνδεση Σόφιας-Θεσσαλονίκης σε 90 λεπτά με τρένο που θα αναπτύσσει ταχύτητα έως και 320 χιλιόμετρα την ώρα.

ΠΗΓΗypodomes.com

Τελευταία Νέα

Hellenic Train: Έκπτωση 10% στη Γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη από 17 Μαΐου έως 30 Ιουνίου

Η Hellenic Train πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας προσφέρει...

Εκλογές ΠΕΠΕ 2025 : Αποτελέσματα και ποιοί εκλέγονται – Συγκριτικά αποτελέσματα με τις προηγούμενες εκλογές.

Σημαντική πτώση δυνάμεων για την παράταξη της ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ και απώλεια 2 εδρών στο...

Δήμας: Γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να υπάρξει ασφαλέστερος σιδηρόδρομος

Στις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστήσει ασφαλέστερο το σιδηροδρομικό δίκτυο, στάθηκε ο υπουργός Υποδομών...

Παρόμοια Θέματα