Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στηρίζουμε την απόλυτη εφαρμογή του ΓΚΚ με σκοπό να προφυλάξουμε το προσωπικό και το τροχαίο υλικό.

Για παράδειγμα

Οι αμαξοστοιχίες από Χαλκίδα με τερματικό σταθμό τον Ρέντη (και εφόσον αυτό το δρομολόγιο αναφέρεται στο εγχειρίδιο δρομολογίων) χρειάζονται έναν μηχανοδηγό εντός θαλάμου , προσωπικό συνοδείας και φυσικά φύλλο πορείας.

Οι αμαξοστοιχίες από Χαλκίδα με τερματικό σταθμό την Αθήνα (όπως αυτό αναφέρεται στο εγχειρίδιο δρομολογίων) για τις οποίες ζητείται να μεταβούν στο Ρέντη μετά από αίτημα της Σ.Ε. και έγκριση του διαχειριστή υποδομής (πχ για καθαρισμό ) ,είναι έκτακτες υπηρεσιακές αμαξοστοιχίες (κενού υλικού ή μεταφοράς τροχαίου υλικού) απαιτείται νέο φύλλο πορείας , νέο στοιχείο αμαξοστοιχίας,απαραίτητα δεύτερο μηχανοδηγό εντός θαλάμου μηχανοδήγησης ,δεν απαιτείται προσωπικό συνοδείας,και φυσικά η διαδρομή τους να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα κυκλοφορίας .

Σε ιδανικότερη περίπτωση θα πρέπει να βγούν νέα δρομολόγια που θα πρέπει να περιλαμβάνουν την διαδρομή Αθήνα – ΑΙΡ στα εγχειρίδια δρομολογίων .

Πέρα από αυτά που ορίζει ο γενικός κανονισμός κυκλοφορίας δεν υπάρχει κανένα περιθώριο .

Τελευταία Νέα

Τέμπη: Έβαλαν GPS για ντελίβερι στα τρένα – Το έγγραφο της Hellenic Train

( Σχόλιο ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕnews ..Νέα επίθεση του documento του Βαξεβάνη εναντίον της Hellenic train.Ο κος...

Οι ηλεκτράμαξες νο1 και νο6 ακίνητες για πάνω από 3 χρόνια!!

Οι ηλεκτράμαξες 120.001 ,120.006 είχαν κάνει εργασίες γενικής επισκευής στο εργοστάσιο Πειραιά .Από το...

Παρόμοια Θέματα