Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ψυχαγωγικός όμιλος σιδηροδρομικών : Συναυλία- μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, με την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναυλία-μνημόσυνο για τους συναδέλφους που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και τους επιβάτες που κόπηκε το νήμα της ζωής τους ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η χορωδία μας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα δώσει τη συναυλία της στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας με ελεύθερη είσοδο και έργα κατάλληλα για την περίσταση.

Στην εκδήλωση αυτή έχουμε τη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων και των σωματείων των εν ενεργεία και συνταξιούχων σιδηροδρομικών και στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τον πόνο, τη θλίψη μας, τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αλλά και την απόφασή μας να εργαστούμε προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Την Κυριακή (25 Φεβρουαρίου) η αποστολή μας θα εκκλησιαστεί και θα τελέσει τρισάγιο στον Άγιο Θωμά Μακρυχωρίου και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του δυστυχήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας

Στάθης Κολλύρης                               Βιβή Λυμπεριάδου

Τελευταία Νέα

Τέμπη: Έβαλαν GPS για ντελίβερι στα τρένα – Το έγγραφο της Hellenic Train

( Σχόλιο ΣΕΠΤΡΑΙΝΟΣΕnews ..Νέα επίθεση του documento του Βαξεβάνη εναντίον της Hellenic train.Ο κος...

Οι ηλεκτράμαξες νο1 και νο6 ακίνητες για πάνω από 3 χρόνια!!

Οι ηλεκτράμαξες 120.001 ,120.006 είχαν κάνει εργασίες γενικής επισκευής στο εργοστάσιο Πειραιά .Από το...

Παρόμοια Θέματα