Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Ψυχαγωγικός όμιλος σιδηροδρομικών : Συναυλία- μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, με την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναυλία-μνημόσυνο για τους συναδέλφους που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και τους επιβάτες που κόπηκε το νήμα της ζωής τους ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η χορωδία μας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα δώσει τη συναυλία της στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας με ελεύθερη είσοδο και έργα κατάλληλα για την περίσταση.

Στην εκδήλωση αυτή έχουμε τη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων και των σωματείων των εν ενεργεία και συνταξιούχων σιδηροδρομικών και στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τον πόνο, τη θλίψη μας, τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αλλά και την απόφασή μας να εργαστούμε προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ελληνικού σιδηροδρόμου.

Την Κυριακή (25 Φεβρουαρίου) η αποστολή μας θα εκκλησιαστεί και θα τελέσει τρισάγιο στον Άγιο Θωμά Μακρυχωρίου και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του δυστυχήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας

Στάθης Κολλύρης                               Βιβή Λυμπεριάδου

Τελευταία Νέα

Νέα παράταση, έως τις 31/10/24, έλαβε η προσφορά των Hellenic Train – Damco για το Θριάσιο ΙΙ

Την, εκ νέου, παράταση του χρόνου ισχύος της προσφοράς της κοινοπραξίας Hellenic Train –...

Έντονες «πιέσεις» στον ΟΣΕ (και όχι μόνο από την HT) για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής

Έντονες «πιέσεις» δέχεται ο ΟΣΕ για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής. Σχετικά πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει το metaforespress.gr,...

Σε κλίμα «σύμπνοιας και κατανόησης» συναντήθηκαν οι διοικήσεις ΟΣΕ και Hellenic Train

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σιδηρόδρομου και σκοπό τον συγκερασμό των απόψεων μεταξύ...

Παρόμοια Θέματα