Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
No menu items!

Δελτίο τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ

Δελτίο τύπου

Η Συμμαχία Μηχανοδηγών & ΑΞΙΩΝ, συνεπής στις θέσεις της και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ενημερώνει ότι υπηρετεί ΜΟΝΟ τον Μηχανοδηγό & τον Σιδηρόδρομο!

Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς παρακολουθούμε ένα ατελείωτο παιχνίδι εντυπώσεων & ανταλλαγής ευθυνών με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία, να σκυλεύεται ο Σιδηρόδρομος και να φθείρεται το λειτούργημα του Μηχανοδηγού!

Αντιλαμβανόμαστε ότι η «ουσία» για τη Διοίκηση του Σωματείου και την παράταξη της Συνεξέλιξης, στη παρούσα φάση τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με τον Μηχανοδηγό πόσω μάλλον με το Σιδηρόδρομο. Αλλά με Προσωπικές φιλοδοξίες, μικροπολιτικά παιχνίδια, πειραματισμούς και σκοπιμότητες. Εργαλειοποιώντας τις παθογένειες του Μέσου & καταφεύγοντας σε μισές αλήθειες.

Το Τρένο είναι το Ασφαλέστερο μέσο! Οι ευθύνες για τις διαχρονικές εγκληματικές παραλήψεις, πολιτικών προσώπων και επίορκων υπαλλήλων στο Κράτος Δικαίου που ζούμε αργά ή γρήγορα θα αποδοθούν. Αλλά όσοι στοχεύουν στη παραπλάνηση και στη χειραγώγηση των πολιτών, επιδιώκοντας ένα συνεχώς ομιχλώδες τοπίο, με αλληλοκατηγορίες και θεωρίες συνομωσίας, το μόνο που καταφέρνουν είναι τη προσωρινή συγκάλυψη και παραπληροφόρηση. Αποκομίζοντας παροδικά οφέλη αλλά και πληγές που θα αργήσουν να κλείσουν για το Σιδηρόδρομο και το Ασφαλέστερο – Οικολογικότερο – Μαζικό και Κοινωνικό Μέσο.

Τα Δελτία τύπου και οι θέσεις που παίρνει η Διοίκηση του Σωματείου Μηχανοδηγών το τελευταίο διάστημα και έχουν δει το φως της δημοσιότητας ΔΕΝ μας βρίσκουν σύμφωνους.

Ο Σιδηρόδρομος από τη φύση του είναι ΕΝΙΑΙΟΣ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ,όλοι συμβάλουμε στην ομαλή λειτουργία του καθώς και η ευθύνη για τα κακώς κείμενα δεν μπορεί να αποδοθεί μόνο σε έναν. Αυτό είναι που τον κάνει και το Ασφαλέστερο μέσο, «Η ίδια του η φύση».

Η Συμμαχία ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ & ΑΞΙΩΝ, θα αφήσει τα θεσμικά όργανα και τους καθ’ ύλην αρμόδιους να είναι αυτοι που θα αναλάβουν την ευθύνη για όλα όσα ακούγονται και βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα θα στηρίξει με τις θέσεις της και τις προτάσεις της το λειτούργημα του Μηχανοδηγού και τη Ασφαλή λειτουργία του Σιδηροδρόμου.

Το γραφείο τύπου .

Τελευταία Νέα

Hellenic Train και ΟΣΕ, δυο «ξένοι» στο ίδιο δίκτυο

Εξώδικα, αγωγές, αλληλοκατηγορίες για το ποιος χρωστάει σε ποιον, προβληματικές υποδομές, επιδημία βλαβών στο...

Γέφυρες για την αντιπλημμυρική θωράκιση στη Χάλκη

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, είχε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος...

Φθιώτιδα: Σταμάτησε το τραίνο εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά σε υποσταθμό ρεύματος!

Δεν προλαβαίνει να τρέχει η πυροσβεστική εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων πολιτών… Στο σταθμό της Τιθορέας...

Παρόμοια Θέματα