Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Διαπραγματεύσεις ΓΑΙΑΟΣΕ με Hellenic Train για την υπογραφή «Συνυποσχετικού Διαιτησίας»

Σε προχωρημένες επαφές για την υπογραφή «Συνυποσχετικού Διαιτησίας» βρίσκονται οι διοικήσεις της ΓΑΙΑΟΣΕ και της Hellenic Train, με σκοπό τον προσδιορισμό του πλάνου εξόφλησης των απαιτήσεων της ΓΑΙΑΟΣΕ, καθώς και την ένταξη και επίλυση εκατέρωθεν οικονομικών αξιώσεων στη Διαιτησία, όπως αναφέρει, στην τελευταία έκθεση για τα πεπραγμένα του (4ο τρίμηνο 2023), που δημοσιεύτηκε σήμερα, το Υπερταμείο.

Επίσης για το τροχαίο υλικό, το Υπερταμείο αναφέρει ότι είναι σε εξέλιξη, η διαδικασία επιστροφής σαράντα δύο οχημάτων από την Hellenic Train.

Ακόμη, ότι η ΓΑΙΑΟΣΕ έχει αναθέσει σε εξωτερικό εξειδικευμένο σύμβουλο, την εκτίμηση της αξίας δεκατριών οχημάτων που καταστράφηκαν σε ατύχημα και εκατόν πενήντα έξι οχημάτων, για τα οποία η Hellenic Train είχε αιτηθεί την επιστροφή τους το 2022, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία που προβλέπεται από τη Σύμβαση Μίσθωσης, προχώρησε σε μερική καταγγελία της μίσθωσης για αυτά τα οχήματα.

Τελευταία Νέα

Νέα παράταση, έως τις 31/10/24, έλαβε η προσφορά των Hellenic Train – Damco για το Θριάσιο ΙΙ

Την, εκ νέου, παράταση του χρόνου ισχύος της προσφοράς της κοινοπραξίας Hellenic Train –...

Έντονες «πιέσεις» στον ΟΣΕ (και όχι μόνο από την HT) για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής

Έντονες «πιέσεις» δέχεται ο ΟΣΕ για ανταγωνιστικά τέλη υποδομής. Σχετικά πρόσφατα, όπως αποκαλύπτει το metaforespress.gr,...

Σε κλίμα «σύμπνοιας και κατανόησης» συναντήθηκαν οι διοικήσεις ΟΣΕ και Hellenic Train

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σιδηρόδρομου και σκοπό τον συγκερασμό των απόψεων μεταξύ...

Παρόμοια Θέματα