Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ

Ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τα όσα είπαμε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο της έλξης με αποκλειστική ευθύνη στελεχών της εταιρείας.

Η Πετμεζά και το κυνήγι των μαγισσών.

Φωτιά έχει πάρει ο 3ος όροφος της Πετμεζά το τελευταίο διάστημα .

Με ένα άναρχο σχέδιο που συμπεριλαμβάνει προκηρύξεις σε θέσεις ευθύνης και απαράδεκτους εκφοβισμούς σε εργαζόμενους .

Το πρώτο σκέλος είναι οι βιαστικές τοποθετήσεις ή οι φωτογραφικές προκηρύξεις για να καλυφθούν συγκεκριμένες θέσεις προϊσταμένων.

Το δεύτερο σκέλος, με την κωδική ονομασία «το κυνήγι των μαγισσών» έχει σαν σκοπό να εκφοβίσει προσωπικό, το οποίο γι αυτούς θεωρείται ότι επαναστατεί κάτω απο την σκεπή του «βασιλιά» . Ο τρόπος;; Μα προφανώς με εργασιακό εκφοβισμό , απολογίες και τηλέφωνα δήθεν φιλικά, για να πάρουν πίσω τυχόν αναφορές- καταγγελίες που τους ενοχλούν .

-Άραγε υπάρχει κάποιος εκεί στα γραφεία που να αναρωτιέται γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότεροι δόκιμοι και μηχανοδηγοί παραιτούνται από την ΕΛΞΗ ;

-Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας εξηγήσει, πως γίνεται συνάδελφοι να βγαίνουν εκτός θέσης ευθύνης , χωρίς να τους δίνεται πρώτα απ’ όλα η ευκαιρία να απολογηθούν;;

-Υπάρχει κάποιος που να παίρνει την ευθύνη για τα τρένα που μένουν από βλάβες ή παίρνουν φωτιά ; Ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες έχουμε 5 τέτοιου είδους περιστατικά με φωτιές σε συγκεκριμένο τύπο τροχαίου υλικού .

-Υπάρχει κάποιος που να αναρωτιέται τι λάθος έχει πάει και έχει χαθεί η σχέση εργασίας μεταξύ εταιρείας και προσωπικού ;

Προφανώς και ΟΧΙ .

Υ.Γ. Η παρούσα ανακοίνωση αναφέρεται στην Τραγική εικόνα που έχει σήμερα η εταιρεία και που μερικοί θέλουν να την κρύψουν. Όποιος νιώθει οτι θέλει να απαντήσει ως εκπρόσωπος της εταιρείας στα συγκεκριμένα ερωτήματα, με χαρά θα τον ακούσουμε .

Υ.Γ 2 Το ότι φτάσαμε σε σημείο να υπερασπιζόμαστε τον θύτη – επιλογή μας (διοικητικό) και όχι τον συνάδελφο μηχανοδηγό, δείχνει ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο και οι μέρες κατάντιας θα συνεχιστούν..

Υ.Γ.3 θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο “γνωστός – άγνωστος” συγγραφέας, να βάζει στο κάδρο συνέχεια «όλους» τους μηχανοδηγούς, καθώς ΔΕΝ μας εκπροσωπεί όλους και ΔΕΝ μας εκφράζει. Εξάλλου πάντα αυτο έκανε, τα δικά του προβλήματα και τις δικές του προσωπικές κόντρες τις μετέφερε σε όλο τον κλάδο .

Υ.Γ4 Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθετε να γράφετε μόνοι σας τις ανακοινώσεις, έως πότε πια..

Πλάκα κάνουμε, ξέρουμε ότι αν τολμούσατε κάτι τέτοιο, θα σας μάλωνε ο “πατερούλης σας..”

Τελευταία Νέα

ΕΡΓΟΣΕ: Τρία νέα σιδηροδρομικά έργα 1 δισ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα

«Αυτή τη στιγμή τρία νέα σιδηροδρομικά έργα συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ «τρέχει» στη...

“Μαύρη” τρύπα στα οικονομικά του ΟΣΕ – Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι

Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι ο ΟΣΕ Μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί χρήματα...

Μ. Βορίδης: Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα στον ΟΣΕ

Ο ελληνικός σιδηρόδρομος και η μεταναστευτική πολιτική ήταν τα δύο ζητήματα που απασχόλησαν την...

Παρόμοια Θέματα