Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Πυρκαγιά σε συρμό στο Ρέντη.

Λίγο πριν στεγνώσει το μελάνι της αναρτησής μας για τις απαράδεκτες μετεπιβιβάσεις στο Ρέντη η πυρκαγιά σε ντηζελοκίνητο συρμό που εκτελεί την διαδρομή Ρέντης -Πειραιάς ήρθε να επιβεβαιώσει το όσα λέμε για μερικά στελέχη και τις επιλογές τους.

Οι συρμοί που εκτελούν το δρομολόγιο δουλεύουν 20 ώρες το 24ωρο.

Για σημαντικό χρονικό διάστημα ο συρμός είναι χωρίς εξασφάλιση από προσωπικό έλξης και κίνησης.Παραμένει στον Ρέντη σε λειτουργία στην τρίτη γραμμή του σταθμού με επιβάτες χωρίς μηχανοδηγό ή συνοδό.

Υπήρξαν φορές που από βλάβη ο συρμός ντήζελ έσβησε και οι επιβάτες που περίμεναν μέσα να ξεκινήσει το δρομολόγιο εγκλωβίστηκαν καθώς δεν υπήρχε μηχανοδηγός ή συνοδός.

Αυτή την φορά στον συρμό έγινε κάτι πολύ χειρότερο από σβήσιμο του κινητήρα καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε μηχανικό του μέρος (αεροσυμπιεστής) αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα.Στον συρμό δεν υπήρχε ούτε μηχανοδηγός ούτε συνοδός.Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή ευτυχώς σύντομα.Κλήθηκε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση.

Πόσα επεισόδια με πυρκαγιές σε συρμούς έχουμε τους τελευταίους μήνες;

Οι αποφάσεις της διεύθυνσης λειτουργίας ,οι επιλογές της αλλά και η συνολική της διαχείριση σε προσωπικό και τροχαίο υλικό είναι από απαράδεκτες έως επικίνδυνες.Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το πως θα κάνει εκδικητικές διώξεις σε προσωπικό που δεν υποκύπτει στις πιέσεις της και δυστυχώς αδιαφορεί πλήρως για αυτα που θα έπρεπε να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα