Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Για τους όψιμους υπερασπιστές διευθυντών!

Τα όσα απαράδεκτα ανέφερε εναντίον του σωματείου μας ο διευθυντής λειτουργίας της εταιρείας στην χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με τα σωματεία δεν μας κάνουν απολύτως καμία εντύπωση.

Θα του θυμίσουμε όμως ότι όταν αναφερόμαστε σε αυτόν τον αποκαλούμε ως διευθυντή και όχι ώς «παρολίγον» ούτε ως «κλητήρα» όπως έκαναν στο παρελθόν κατά κόρον οι όψιμοι υπερασπιστές του . Προφανώς είναι συνειδητή επιλογή του να συνεργάζεται στενά με τους πρώην υβριστές και να τους διοχετεύει τις τοποθετήσεις του εναντίον του σωματείου μας για να τις δημοσιεύουν στον ιστότοπο τους.

Ας του θυμίσουμε μερικά «ωραία» από το παρελθόν!ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ

Εμείς αντιθέτως έχουμε διαφορετικές απόψεις.Παραμένουμε πραγματικό σωματείο και εκπροσωπούμε πραγματικά τους εργαζόμενους.Και μάλιστα εκπροσωπούμε πολλούς εργαζόμενους.Επομένως κάθε επίθεση σε εμάς είναι επίθεση εναντίον των εργαζομένων και έχουμε αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουμε από απειλές,από συκοφαντίες ή επιθέσεις όπως κάνει συνεχώς συγκεκριμένος ιστότοπος .

Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με σοβαρότητα και με κριτική ματιά , αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας,την αύξηση των αμοιβών των εργαζόμενων ,την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου και σίγουρα δεν μας απασχολεί καθόλου αν ένα στέλεχος εταιρείας θα πεισμώσει από τις δημόσιες τοποθετήσεις μας Προτεραιότητα μας είναι οι εργαζόμενοι και τα συμφεροντά τους καθώς και η προστασία τους από κάθε είδους αυθεραισίες.

Πραγματικά ο κάθένας κρίνεται από την ιστορία του .Όμως το ποιά θέματα αφορούν τους εργαζόμενους ή το ποια θέματα είναι συνδικαλιστική αρμοδιότητα του σωματείου αυτό το αποφασιζει το σωματείο και όχι ο κάθε διευθυντής.Για το αν θα συνομιλεί με το σωματείο μας ή όχι ο συγεκριμένος αυτό δεν αποτελεί επιλογή του καθώς δεν είναι σε θέση να αγνοεί το επιχειρησιακό σωματείο της εταιρείας και επόμενως τους εργαζόμενους της.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ .Χαιρόμαστε που η αποψή του για το σωματείο μας δεν αποτελεί θέση της νέας διοίκησης της εταιρείας ,κάτι που δηλώθηκε ξεκάθαρα στην συνάντηση των σωματείων.(Αλλά μάλλον ο συγκεκριμένος ιστότοπος ξέχασε να το αναφέρει αυτό)

Απόπειρες φίμωσης ,απόπειρες εκφοβισμού του σωματείου,μεσάζοντες της πλάκας που αποτελούν «ιντερνετικούς μισθοφόρους ανά εποχές» δεν μας αγγίζουν.

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα