Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Ρέντης :Αναλυτικά πόσες φορές την ημέρα μένουν οι συρμοί χωρίς προσωπικό.

Κάθε ώρα ο ηλεκτροκίνητος συρμός από το Αεροδρόμιο φτάνει στο Ρέντη στις ΧΧ:04 στην τέταρτη γραμμή .Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον ντηζελ συρμό στην τρίτη γραμμή και αναχωρούν με τον ίδιο μηχανοδηγό για Πειραιά.

Ο συρμός στην 4η γραμμή του Ρέντη μένει χωρίς προσωπικό μέχρι την επιστροφή του ντηζελ συρμού με τον μηχανοδηγό στις ΧΧ:23 και κατεύθυνση το Κιάτο. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ 4η ΓΡΑΜΜΗ 19 ΛΕΠΤΑ για κάθε δρομολόγιο από το αεροδρόμιο.

Για κάθε συρμό που έρχεται από το Κιάτο στο Ρέντη στην 4η γραμμή στις ΧΧ: 33 κάθε ώρα.Γίνεται η ίδια διαδικασία και ο μηχανοδηγός μαζί με τον συνοδό (σε αυτά τα δρομολόγια υπάρχει συνοδός) αναχωρούν με τον ντήζελ συρμό για ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι την επιστροφή τους ΧΧ:53. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ 4Η ΓΡΑΜΜΗ 20 ΛΕΠΤΑ για κάθε δρομολόγιο από το Κιάτο.

Όσον αφορά τους ντηζελ συρμούς που περιμένουν στην 3 γραμμή του Ρέντη αυτοί μένουν χωρίς προσωπικό (συνοδό ή μηχανοδηγό) καθώς όταν αναχωρήσει ο συρμός για αεροδρομίο στις ΧΧ:53 δεν υπάρχει κανείς στον ντήζελ συρμό μέχρι την άφιξη του συρμού από το Κιάτο στις ΧΧ:04 για περίπου 11 λεπτά .

Ολα αυτά τα κενά εξασφάλισης των συρμών ειναι επαναλαμβανόμενα ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ αποτελούν επιλογή των αρμόδιων διευθύνσεων είτε τους αρέσει είτε όχι.Αν δεν υπήρχε η μετεπιβίβαση στην τρίτη γραμμή (η οποία συνεχίζει για άγνωστο λόγο) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. καθώς δεν θα έμενε συρμός στον Ρέντη αλλά θα συνέχιζε το δρομολόγιο προς Πειραιά.

Με τα παραπάνω αποδεικνύουμε ότι τα όσα ισχυρίστηκαν κάποιοι ότι υπάρχει προσωπικό στους συρμούς που έχουν αναμονή στο Ρέντη είναι ψέματα.Στις επόμενες ημέρες το σωματείο θα αποστείλει σχετική επιστολή προς την νέα διοίκηση της εταιρείας στην οποία θα ζητά την παρέμβαση της για το σχετικό θέμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ασφάλειας .

Τελευταία Νέα

ΕΡΓΟΣΕ: Τρία νέα σιδηροδρομικά έργα 1 δισ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα

«Αυτή τη στιγμή τρία νέα σιδηροδρομικά έργα συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ «τρέχει» στη...

“Μαύρη” τρύπα στα οικονομικά του ΟΣΕ – Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι

Σημείωσε ζημίες άνω των 250 εκατ. πέρυσι ο ΟΣΕ Μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί χρήματα...

Μ. Βορίδης: Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα στον ΟΣΕ

Ο ελληνικός σιδηρόδρομος και η μεταναστευτική πολιτική ήταν τα δύο ζητήματα που απασχόλησαν την...

Παρόμοια Θέματα