Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Ένα ολοκαίνουργιο νυχτερινό τρένο που θα ταξιδεύει σε όλη την Ιταλία ξεκινά αυτό το καλοκαίρι

Η διανυκτέρευση Μιλάνο – Λέτσε αποτελεί μέρος του νέου καλοκαιρινού προγράμματος της Trenitalia και αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο

Η Ιταλία αναβαθμίζει πραγματικά το σιδηροδρομικό της παιχνίδι, με πολλές νέες  τουριστικές διαδρομές , όπως αυτή μεταξύ της Ρώμης και των Δολομιτών , που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες. Αλλά δεν σταματούν εκεί.

Ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας Trenitalia μόλις ανακοίνωσε σχέδια για ορισμένες ολοκαίνουργιες υπηρεσίες που θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου ενός δρομολογίου το Σαββατοκύριακο που ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η υπηρεσία θα εκτελείται από την Frecciarossa μεταξύ του Μιλάνου στα βόρεια και του Λέτσε, μιας πόλης στη νότια Ιταλία. Αναχωρώντας από το Μιλάνο στις 22:45, το τρένο θα σταματήσει από Milano Rogoredo, Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna Centrale, Foggia, Barletta, Bari Centrale, Monopoli, Fasano, Ostuni, Brindisi, πριν φτάσει στο Lecce στις 7:57 π.μ. Στην άλλη κατεύθυνση, τα δρομολόγια θα αναχωρούν από το Λέτσε στις 21:05 και θα φτάνουν στο Milano Centrale στις 7:35 π.μ.

Σύμφωνα με τον Chris Ogilvie στο X (fka Twitter), η υπηρεσία Μιλάνο – Λέτσε θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα κοστίζει 39 ευρώ.

Η Trenitalia ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή των τρένων στη γραμμή Putignan-Rutigliano των Southeast Railways, καθώς και έως και 13 καθημερινές συνδέσεις που εκτελούν η Frecciarossa και η Frecciargento μεταξύ Απουλίας και Ρώμης , δύο από τις οποίες θα εκτείνονται μέχρι τη Φλωρεντία .

Γιατί λοιπόν όλες οι νέες υπηρεσίες; Λοιπόν, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή της Trenitalia, τα αποτελέσματα ικανοποίησης πελατών έχουν βελτιωθεί τα τελευταία δύο χρόνια και ο φορέας εκμετάλλευσης έχει επενδύσει από τότε σε νεότερους, πιο σύγχρονους στόλους τρένων. Η εγχώρια ζήτηση για σιδηροδρομικές υπηρεσίες αυξάνεται επίσης.

«Το τρένο παίζει κεντρικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων, όχι μόνο ως μέσο μεταφοράς, αλλά και ως μέρος για την προώθηση και διάδοση μιας κοινής κουλτούρας υγείας, ένταξης και βιωσιμότητας», είπε ο πρόεδρος της Trenitalia Stefano Cuzzilla στο Lecce Prima , «The Trenitalia Summer Η εμπειρία μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα μοναδικό μοντέλο αριστείας, χάρη σε χιλιάδες τρένα και λεωφορεία που μετακινούν εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά».

ΠΗΓΗtimeout.com

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα