Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Συνεργασία ΣΤΑΣΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπράττουν στην ανάπτυξη συνδυασμένων δράσεων σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και καινοτόμων προγραμμάτων.

Οι στόχοι και το αντικείμενο της νέας αυτής συνεργασίας αποτυπώθηκαν στο μνημόνιο συνεργασίας, που υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Αθανάσιο Κοτταρά και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας σειράς κοινών πρωτοβουλιών και συνεργειών.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων προβλέπεται η παροχή εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών προγραμμάτων στους εργαζομένους της ΣΤΑ.ΣΥ μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Ε.Α.Π., η συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων για την υλοποίηση αστικών παρεμβάσεων και ανάπλασης δημόσιων χώρων. Παράλληλα, η συνεργασία θα διευρυνθεί και στον τομέα της έρευνας μέσω συνεργειών των ερευνητικών ομάδων του Ε.Α.Π. και της ΣΤΑ.ΣΥ και θα ενισχυθεί με τις αμοιβαίες επισκέψεις μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και των Σταθερών Συγκοινωνιών. Συμφωνήθηκε τέλος, η ΣΤΑ.ΣΥ να αποτελέσει εργασιακό χώρο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Ε.Α.Π.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ε.Α.Π. έρχεται να διευρύνει το δίκτυο συνεργειών – συμμαχιών, που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα η ΣΤΑ.ΣΥ, με απώτερο πάντα στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και μετεκπαίδευση των εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τον επιβάτη υπηρεσιών.

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα