Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
No menu items!

Μήνυμα του νέου Διευθ.Συμβούλου της ΗΤ προς το προσωπικό της εταιρείας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έχω την τιμή να σας απευθύνομαι ως ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train. Αναλαμβάνω αυτό τον ρόλο, με πάθος, σαφές όραμα και βαθιά δέσμευση να συνεργαστώ με όλους σας, ώστε να προχωρήσει η εταιρεία μας σε μια νέα εποχή.
Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας και να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για τη συνέπεια, τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή στο έργο μας που επιδεικνύετε. Έχετε ολοκληρώσει σημαντικά έργα με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η εταιρεία και το αρνητικό αίσθημα που επικρατεί. Ωστόσο, έχω πλήρη επίγνωση του θεμελιώδους ρόλου που μπορεί να παίξει η Hellenic Train στην Ελλάδα και θα πρέπει να είστε όλοι περήφανοι για την καθημερινή σας συνεισφορά στην ενδυνάμωση της εταιρείας, καθώς και στα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί έως τώρα.

Αναλαμβάνω το τιμόνι της εταιρείας σε πολύ ευαίσθητη στιγμή, μια εποχή όπου η φήμη και η εμπιστοσύνη σε μας έχουν πληγεί και όπου το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η αδυναμία. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι αν κατορθώσουμε να δουλέψουμε αρμονικά, με πάθος και αποφασιστικότητα προς μια κοινή κατεύθυνση, μπορούμε να σταθούμε και πάλι δυνατοί για το επόμενο ταξίδι μας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, να φτάσουμε την Hellenic Train σε ύψη μεγαλύτερα των προσδοκιών μας.

Μπορούμε να παίξουμε βασικό ρόλο στο σιδηροδρομικό σύστημα της Ελλάδας, το οποίο χρειάζεται ανθρώπους αφοσιωμένους στην πράσινη μετάβαση, στις σιδηροδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στην ψηφιοποίηση και στην καινοτομία. Μπορούμε να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία γιατί διαθέτουμε όσα χρειάζονται, τις απαραίτητες δεξιότητες, την τεχνογνωσία, καθώς και την αποφασιστικότητα και δέσμευση να κερδίσουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε.

Ωστόσο, για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους, θα πρέπει να βάλουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών και των εταίρων μας στον πυρήνα των σκέψεών μας αλλά και σημαντικότερο όλων, χρειάζεται να αποκαταστήσουμε την ενότητα, προκειμένου να εργαστούμε μαζί ως σύνολο.

Πιστεύω ότι οι μεγάλες εταιρείες χτίζονται πάνω σε ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης, διαφάνειας και συνεργασίας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί σε αυτές τις αρχές, εστιάζοντας στις δραστηριότητές μας και εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειες και επενδύσεις μας, με στόχο τον συνεχή εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Θα κερδίσουμε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των επιβατών και των εταίρων μας, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων και των επιβατών μας και λειτουργώντας σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας των σιδηροδρομικών υπηρεσιών.
Τα συστήματα, η τεχνολογία και οι επενδύσεις είναι ζωτικής σημασίας και θα αποτελούν πάντα μεγάλο μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ωστόσο η πραγματική διαφορά γίνεται συντελείται από το ανθρώπινο δυναμικό. Θα εξελιχθούμε μαζί, θα μάθουμε μαζί και θα επιτύχουμε μαζί.
Ανυπομονώ να γνωρίσω τον καθένα από εσάς το προσεχές χρονικό διάστημα. Στο μεταξύ, σας ενθαρρύνω να μην διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μου τις σκέψεις και τις ιδέες σας.
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το ταξίδι!

Θερμούς χαιρετισμούς,
Roberto Rinaudo
CEO, Hellenic Train

Τελευταία Νέα

Οικονομικά αποτελέσματα 2023 της Hellenic Train: Έσοδα 97,02 εκατ., με ζημιές 65,09 εκατ. Δάνεια 70 εκατ. από Trenitalia

Κατά τη διάρκεια του 2023, η Hellenic Train κατέγραψε δραστική μείωση των συνολικών εσόδων...

Σιδηρόδρομοι: Στον μηχανισμό για τη Σύνδεση της Ευρώπης ΙΙ εντάχθηκαν 4 έργα

Τέσσερα νέα σιδηροδρομικά έργα στην Ελλάδα εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση από τη Διευκόλυνση Συνδέοντας την...

Ο.Σ.Ε: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ ΑΚΡΑΤΑΣ – ΑΙΓΙΟΥ

Ο ΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στις 09:40 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα...

Παρόμοια Θέματα