Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Η Rail Cargo, με παρουσία στην Ελλάδα (RCLG), επεκτείνεται στην Ευρώπη: Εξαγόρασε την Captrain Netherlands

Ο Όμιλος ÖBB Rail Cargo Group (RCG) ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να ακολουθεί τη σταθερή του πορεία διεθνοποίησης, εξαγοράζοντας την ολλανδική σιδηροδρομική επιχείρηση (RU) Captrain Netherlands b.v.

«Η επέκταση του Ομίλου ÖBB Rail Cargo συνεχίζεται: μετά την ίδρυση θυγατρικών στην Κίνα και τη Σερβία, η RCG επεκτείνει τώρα το διεθνές της δίκτυο εντός της Ολλανδίας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τους νέους συναδέλφους στην ομάδα της ÖBB. Μαζί θα συνδέσουμε τα ευρωπαϊκά οικονομικά κέντρα με τα λιμάνια της Ευρώπης και άρα με ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε ο Andreas Matthä, Διευθύνων Σύμβουλος της ÖBB.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρούμε στον Όμιλο ÖBB Rail Cargo έναν αγοραστή που είναι έτοιμος να υποδεχθεί θερμά όλους τους υπαλλήλους μας, να τους ενσωματώσει στο δίκτυό του και να προσφέρει νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της εταιρείας.

Η συνεργασία μεταξύ του αυστριακού ομίλου και της Captrain έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια και αυτή η συμφωνία είναι ένα νέο ορόσημο», δήλωσε ο Henrik Würdemann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Captrain Deutschland.

Σημειώνεται ότι η ÖBB διαθέτει παρουσία και στην Ελλάδα, μέσω της Rail Cargo Logistics Goldair.

Τελευταία Νέα

Θετική η Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του τρένου του Πηλίου

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Train Roberto Rinaldo είχε ο...

Σ.Φ.Σ .Πρόσκληση για δήλωση συμμετοχής σε εκδρομή

Το τέλος Οκτωβρίου προσφέρεται για μία περιήγηση στην περιοχή που και οι δύο διάσημοι...

Παρόμοια Θέματα