Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Αλλαγές στις ειδικότητες τεχνιτών μετά την παρέμβαση του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μετά την επιστολή του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το «μπάχαλο» που επικρατούσε με τις ειδικότητες του τεχνικού προσωπικού (άλλα ήταν δηλώμενα στο ΕΡΓΑΝΗ και άλλη ειδικότητα είχαν πραγματικά οι τεχνίτες ) ο διευθ.σύμβουλος της εταιρείας κος R.Rinaudo έδωσε εντολή στην διεύθυνση προσωπικού να προχωρήσει άμεσα στις αλλαγές που ορίζει η νομοθεσία.Τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας.

Όπως πληροφορηθήκαμε έχουν ήδη τακτοποιηθεί οι ειδικότητες των παλιών τεχνιτών και είναι ήδη σε επεξεργασία οι ειδικότητες του νεώτερου προσωπικού οι οποίες αναμένονται να τελειώσουν πολύ σύντομα.

Αυτά που δεν έκαναν στελέχη της εταιρείας (παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις από το σωματείο) εδώ και χρόνια λύθηκαν μέσα σε λίγες ώρες μετά την εντολή του διευθ.συμβούλου.

Το ερώτημα είναι το εξής: Για ποιό λόγο τα συγκεκριμένα στελέχη δεν πραγματοποιούσαν τις αλλαγές στο ΕΡΓΑΝΗ εδώ και τόσο καιρό και άφηναν το θέμα να «σέρνεται» και χρειάστηκε παρέμβαση της νέας διοίκησης για να κάνουν την δουλειά τους; Αυτό νομίζουμε ότι λέει πολλά τόσο για μερικά στελέχη της εταιρείας όσο και για τα χρόνια προβλήματα που πρέπει να βρουν λύση αλλά δεν έβρισκαν ή δεν βρίσκουν εξαιτίας της προκλητικής αδιαφορίας μερικών.

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα