Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Προσλήψεις στις αστικές συγκοινωνίες

Προσλήψεις στις συγκοινωνίες: Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση αιτήσεων για 15 θέσεις εργασίας στον ΟΑΣΑ, οι συγκοινωνιακοί φορείς ετοιμάζονται για προσλήψεις εκατοντάδων ακόμα εργαζόμενων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥ ενέκρινε τη διαβίβαση προκήρυξης προς το ΑΣΕΠ για 247 προσλήψεις. Η πλειοψηφία (190) των θέσεων αφορά την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι κυρίως τεχνίτες διάφορων ειδικοτήτων, αλλά και 10 διοικητικοί (οι 4 εξ’ αυτών ΑμεΑ).

Η ΟΣΥ επίσης αποφάσισε την υπαγωγή της στο πρόγραμμα της Δ.Υ.Π.Α. «Απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών» για απασχόληση 205 ατόμων για ένα έτος με δικαίωμα παράτασης για ένα έτος ακόμα. Η 100 θα είναι ΔΕ Ελεγκτές Εισιτηρίων, ενώ οι υπόλοιποι 105 τεχνίτες διάφορων ειδικοτήτων.

Εν τω μεταξύ, η ΣΤΑ.ΣΥ. έχει ξεκινήσει την τοποθέτηση σε διάφορες θέσεις των 214 πρώην εργαζόμενων της εταιρείας Ελληνικά Ναυπηγεία (για ένα συν ένα έτος). Η εταιρεία επιπλέον τοποθέτησε σε θέσεις οδηγών συρμών στη γραμμή 1, δέκα επιλαχόντες της προκήρυξης 1/2020 (υπάρχει κανείς επιλαχών της προκήρυξης αυτής στον οποίο να μην έχει ανατεθεί ακόμα θέση άραγε;)

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα