Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
No menu items!

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της Hellenic Train επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Περιέγραψαν μερικές από τις καθημερινές τους αρμοδιότητες όπως, ο έλεγχος εισιτηρίων, την παροχή πληροφοριών για τα δρομολόγια και μοιράστηκαν εμπειρίες, ιστορίες καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στα ταξίδια τους, και τους εξήγησαν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους στο τρένο.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να μάθουν από πρώτο χέρι πόσο ενδιαφέρον και απαραίτητο είναι το επάγγελμα του συνοδού των τρένων.

Μέσα από αυτή την διαδραστική εμπειρία, οι μαθητές ενθαρρύνθηκαν να εξετάσουν τις δικές τους επαγγελματικές φιλοδοξίες και να σκεφτούν πώς μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνία μέσω της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Τελευταία Νέα

Επέτειος :20 χρόνια ΤΡΑΜ

Όταν το 1960 ηχούσε για τελευταία φορά το χαρακτηριστικό καμπανάκι του Τραμ στους δρόμους...

Τέλη χρήσης δικτύου: Τα επιχειρήματα της Hellenic Train

Υποενότητα, με θέμα «Τέλη Χρήσης Δικτύου» στην ενότητα «Ενδεχόμενες Υποχρεώσεις» περιλαμβάνονται στην οικονομική έκθεση...

Οικονομικά αποτελέσματα 2023 της Hellenic Train: Έσοδα 97,02 εκατ., με ζημιές 65,09 εκατ. Δάνεια 70 εκατ. από Trenitalia

Κατά τη διάρκεια του 2023, η Hellenic Train κατέγραψε δραστική μείωση των συνολικών εσόδων...

Παρόμοια Θέματα