Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
No menu items!

(Σ.Φ.Σ)Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας: Πρόσκληση για την εκδήλωση στις 3 Ιουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου φίλων του Σιδηροδρόμου» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να λάβουν μέρος στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του σωματείου μας που θα γίνει στον αύλειο χώρο της Λέσχης μας, επί της οδού Λιοσίων 301α , την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Η φετινή μας γιορτή είναι αφιερωμένη σε δύο επετείους που έπαιξαν βασικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό των μέσων σταθερής τροχιάς στη χώρας μας: Α) Στα 120 χρόνια από την ηλεκτροκίνηση του αστικού σιδηρόδρομου Αθηνών – Πειραιώς, η οποία τον κατέταξε πλέον στην κατηγορία των «Μητροπολιτικών Σιδηροδρόμων» (Μετρό).
Β) Στα 25 χρόνια από την ηλεκτροδότηση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης, που επέτρεψε στο Εθνικό Σιδηροδρομικό μας Δίκτυο να εισέλθει στην εποχή της «Ηλεκτρικής Έλξης» και της ηλεκτρικής τεχνολογίας.
Ώρα προσέλευσης 20:30
Μετά τις ομιλίες και την προβολή διαφανειών θα προσφερθούν αναψυκτικά και κρασί μαζί με διάφορα Σνακς.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του «Συλλόγου των Φίλων του Σιδηροδρόμου».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .
Π. Ράλλης . Φ. Λυκομήτρος

Τελευταία Νέα

Επέτειος :20 χρόνια ΤΡΑΜ

Όταν το 1960 ηχούσε για τελευταία φορά το χαρακτηριστικό καμπανάκι του Τραμ στους δρόμους...

Τέλη χρήσης δικτύου: Τα επιχειρήματα της Hellenic Train

Υποενότητα, με θέμα «Τέλη Χρήσης Δικτύου» στην ενότητα «Ενδεχόμενες Υποχρεώσεις» περιλαμβάνονται στην οικονομική έκθεση...

Οικονομικά αποτελέσματα 2023 της Hellenic Train: Έσοδα 97,02 εκατ., με ζημιές 65,09 εκατ. Δάνεια 70 εκατ. από Trenitalia

Κατά τη διάρκεια του 2023, η Hellenic Train κατέγραψε δραστική μείωση των συνολικών εσόδων...

Παρόμοια Θέματα