Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
No menu items!

Προσλήψεις 54 οδηγών συρμών Μετρό – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις

Ξεκινούν την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 οι αιτήσεις για την πρόσληψη 54 οδηγών συρμών κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (με απολυτήριο Λυκείου) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. proslipseis.stasy.gr Η υποβολή των αιτήσεων θα είναι δυνατή ως τις 15 Ιουλίου 2024. 

Από τις 54 θέσεις, οι μισές (27) απαιτούν εμπειρία και οι άλλες μισές είναι χωρίς εμπειρία. Επιπλέον, 16 θέσεις θα απευθύνονται σε υποψήφιους ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο ή γονέα με αναπηρία άνω του 67%).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί μεταξύ του 1989 και του 2003 και να πληρούν τις προϋποθέσεις που αναλυτικά περιγράφονται στην προκήρυξη η οποία επισυνάπτεται στην παραπάνω πλατφόρμα προσλήψεων της ΣΤΑ.ΣΥ. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνεται και η άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β κατηγορίας 

Τελευταία Νέα

Οικονομικά αποτελέσματα 2023 της Hellenic Train: Έσοδα 97,02 εκατ., με ζημιές 65,09 εκατ. Δάνεια 70 εκατ. από Trenitalia

Κατά τη διάρκεια του 2023, η Hellenic Train κατέγραψε δραστική μείωση των συνολικών εσόδων...

Σιδηρόδρομοι: Στον μηχανισμό για τη Σύνδεση της Ευρώπης ΙΙ εντάχθηκαν 4 έργα

Τέσσερα νέα σιδηροδρομικά έργα στην Ελλάδα εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση από τη Διευκόλυνση Συνδέοντας την...

Ο.Σ.Ε: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ ΑΚΡΑΤΑΣ – ΑΙΓΙΟΥ

Ο ΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στις 09:40 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα...

Παρόμοια Θέματα