Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Να γίνει επανατοποθέτηση στις θέσεις τους των αντικατασταστικά καθαιρεθέντων μηχανοδηγών           

 Έπειτα απο 20 και πλέον ημέρες απο την αθώωση τους οι 2(δυο) συνάδελφοι μηχανοδηγοί που καθαιρέθηκαν με απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό τρόπο  από τον διευθυντή λειτουργίας της Ηellenic Train δεν επανατοποθετήθηκαν στις θέσεις ευθύνης που κατείχαν.

Οι δύο συνάδελφοι αφού καθαιρέθηκαν παρατύπως και αντικαταστατικά από τις θέσεις ευθύνης τους, παραπέμφθηκαν  στο  πειθαρχικό συμβούλιο με κυριολεκτικά απαράδεκτες έως προκλητικές και αίολες κατηγορίες που προέβλεπαν μάλιστα και  εξοντωτικές ποινές.

Οι δύο συνάδελφοι μηχανοδηγοί  όμως αθωώθηκαν παμψηφεί από το πειθαρχικό συμβούλιο.  Από την απόφαση αθώωσης τους φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε ποτέ να απομακρυνθούν από την θέση τους, τουλάχιστον όχι πριν απολογηθούν και εμφανιστούν στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να επιβάλει, να επικυρώσει, ή να ακυρώσει ποινές!!! 

Παρόλα αυτά ο διευθυντής λειτουργίας «έτρεξε» να βρεί αντικαταστάτες τους και ενώ είχαν αθωωθεί από τις απαράδεκτες κατηγορίες του.

Ο διευθυντής λειτουργίας της Hellenic Train  αντί να δώσει εξηγήσεις για τις απαράδεκτες πρακτικές του κυριολεκτικά «κωφεύει»!!! Αλήθεια, ως πότε η διευθυντική αυθαιρεσία  θα «χτυπάει κόκκινο»;;Είναι δυνατόν να γίνονται αποδεκτές από την διοίκηση τέτοιες πρακτικές;

Απαιτούμε την άμεση επαναφορά των συναδέλφων  μας στις θέσεις ευθύνης που κατείχαν και ζητάμε να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η διευθυντική αυθαιρεσία στην διεύθυνση λειτουργίας, καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Απαιτούμε να διερευνηθεί για  ποιό λόγο οι συνάδελφοι κατηγορήθηκαν άδικα από τον συγκεκριμένο διευθυντή  και  δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στα αρμόδια για τέτοια ζητηματα υπηρεσιακά  όργανα της FS.

Τελευταία Νέα

Δυτικός Προαστιακός Σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης: H δημοπράτηση του εντός του 2025

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο Δυτικός Προαστιακός Σιδηρόδρομος της Θεσσαλονίκης καθώς αναμένεται η δημοπράτηση...

Ο Οδοντωτός επεκτείνεται πρώτη φορά μετά απο 128 χρόνια

Η θετική είδηση αυτού του Αυγούστου ήταν η έγκριση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Παρόμοια Θέματα