Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της Αγωγής Λαυρεντιάδη σε βάρος της Ο.Ε.Χ.Β.Ε. και της Διοίκησης

Αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, εις βάρος της ΟΕΧΒΕ.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/3/2021, με τη συμμετοχή και των δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της Ομοσπονδίας, εκτιμήθηκε ότι η παραπάνω Αγωγή θα πέσει στο κενό γιατί τα όσα η Ομοσπονδία έχει υποστηρίξει μέσα από τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις της, αποδεικνύεται ότι καταγράφουν την ωμή πραγματικότητα για τα έργα και τις ημέρες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μετά την αναβολή, λήφθηκε και απόφαση ακύρωσης της απεργίας που είχε προκηρυχθεί στον κλάδο της χημικής βιομηχανίας για την ημέρα του δικαστηρίου, 11 Μαρτίου 2021 η οποία και θα επαναπροσδιοριστεί για τη νέα ημερομηνία εκδίκασης.

Η Ομοσπονδία επικύρωσε την αποφασιστικότητά της απέναντι στην προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας που επιχειρεί μέσα από την Αγωγή του να επιβάλλει η εργοδοτική αυθαιρεσία που εκφράζει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ-dikaiologitka news

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα