Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών λόγω στρεβλώσεων που παρουσιάζονται.
Αυτή τη φορά στο 30 ΧΛΜ σημείο στην γραμμής Αθήνας -Οινόης παρουσιάστηκε έντονη στρέβλωση που ήταν αδύνατον να διέλθει αμαξοστοιχία από πάνω της.Χάρη στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό του προσωπικού της αμαξοστοιχίας που ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με τέτοια στρέβλωση δεν έγιναν τα χειρότερα.Η αμαξοστοιχία παλινδρόμησε στον προηγούμενο σταθμό και η κυκλοφορία πλεόν γίνεται σε μονή γραμμή.
Πρέπει κάποιοι να κατανοήσουν οτι δεν πρέπει να στέκονται μόνο στον επαγγελματισμό των σιδηροδρομικών αλλά θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε σημαντικές επεμβάσεις στο δίκτυο.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της αμαξοστοιχίας.Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς.
