Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Μια οφειλόμενη απάντηση στα ανυπόστατα, αισχρά ψεύδη που δημοσίευσε στο blog του συνδικαλιστής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από σεβασμό στον αδικοχαμένο συνάδελφο και την οικογενειά του περιμέναμε πρώτα να γίνει η κηδεία του και μετά να απαντήσουμε στα ανυπόστατα ψεύδη ενός εργοδοτικού συνδικαλιστή μέσα από το blog που διαχειρίζεται.

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί αναγνώστες,

Το septrainose.gr  από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του επέλεξε να είναι  ένα σαιτ ενημερωσης γύρω από τον σιδηροδρομικό κόσμο τόσο  στην Ελλάδα  όσο και στο εξωτερικό  και  παράλληλα να είναι και η φωνή του επιχειρησιακού σωματείου ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε την αποχή από τον κιτρινισμό ,την αντιπαράθεση στυλ πρωινάδικου,από τον εργοδοτισμό και το λιβάνισμα κυβερνήσεων ή κομμάτων 

Αυτή μας η επιλογή κακώς εκλήφθηκε από τρίτους ως αδυναμία ή ανοχή.

Στο ψέμα και στην κακοήθεια δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή και ειδικότερα από εκείνους που έχουν αποδείξει οτι αποτελούν  μόνιμη εστία αναπαραγωγής fake news  ή είναι μόνιμη πηγή υβριστικών και εμετικών δημοσιευμάτων και αποδεδειγμένα είναι απολύτως εξαρτημένοι (ανάλογα την  εποχή ή κατά που φυσάει ο άνεμος) από κομματικούς φορείς ή από εργοδότες.

Με αφορμή λοιπόν την τραγική είδηση της απώλειας ενός συναδέλφου κάποιοι επιχειρούν να κάνουν εμετική μικροπολιτική ενώ φτάνουν στο σημείο να μας κουνάνε και το δάχτυλο και να ζητούν ως τι;;; την αποπομπή του σωματείου από την ΠΟΣ!! 

Είμαστε αναγκασμένοι με σεβασμό στον νεκρό  συνάδελφο αλλά κανένα σεβασμό στα τριτοκλασάτα συνδικαλιστικά βαμπίρ να θέσουμε τα πράγματα στην πραγματική τους  διάσταση.

1.Η είδηση του θανάτου του συναδέλφου δημοσιεύτηκε από το septrainose.gr  στις 08:11 το πρωί της επομένης και όχι δύο ώρες μετά τον θάνατο του όπως γράφει  ψευδώς το συγκεκριμένο σάιτ.Αυτό σημαίνει ότι η μετάδοση της είδησης έγινε 12 ώρες μετα το θλιβερό γεγονός και επομένως είχαμε όλο τον χρόνο να επεξεργαστούμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

2.Δημοσιεύσαμε ότι ο συνάδελφος  έφυγε από την ζωή  εν ώρα υπηρεσίας. Αυτό εξ’ορισμού σημαίνει οτι θα γίνει έρευνα των συνθηκών του θανάτου του ( ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ)  και αφού  κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε από το σημείο.

3.Η αναφορά για παθολογικά αίτια δεν αναιρεί το παραμικρό για τις συνθήκες θανάτου ενός εργαζόμενου εν ώρα υπηρεσίας.

Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για το συμβάν όπως ψευδώς αναφέρεται στην δημοσίευση του συγκεκριμένου blog.

Για τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων θα πρέπει να θυμίσουμε στους διαχειριστές του συγκεκριμένου ιστότοπου που αναμεταδίδει μονίμως ψέματα (όχι μόνο εναντίον μας ) οτι το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ έδωσε μεγάλο αγώνα στον εργασιακό χώρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καλυτέρευση αυτών.

Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν το μοναδικό σωματείο που προσέφυγε στο ΣΕΠΕ για τα ατομικά μέσα προστασίας στα μηχανεργοστάσια και πέτυχε μια μεγάλη νίκη για αυτά ενώ την ίδια στιγμή ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ως απολύτως εξαρτόμενος και εργοδοτικός υπέγραφε την απόλυτη ήττα για τους εργαζόμενους όλων των κλάδων στην νέα σσε, και μάλιστα για εργαζόμενους που όχι μόνο δεν εκπροσωπούσε (και συνεχίζει να μην εκπροσωπεί) αλλά εργαζόμενους που με επιστολή τους του είχαν απαγορεύσει να διαπραγματευτεί ή να υπογράψει οτιδήποτε που να τους αφορά.

  • Που ήταν ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής και διαχειριστής του blog που αναμεταδίδει  μονίμως ψέματα όταν μέλος της διοίκησης του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  απειλούνταν με πειθαρχικές διώξεις επειδή έκανε την καταγγελία στο ΣΕΠΕ για τα Μ.Α.Π ;
  • Που ήταν ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής όταν το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε τον αγώνα για τις πιστοποιήσεις των συναδέλφων στα μηχανεργοστάσια;
  • Που είναι  οι ανακοινώσεις του για τα εργατικά ατυχήματα στα μηχανεργοστάσια;
  • Τι έλεγε για τους τραυματισμούς συναδέλφων μηχανοδηγών από την έλλειψη αποβαθρών για τα desiro;
  • Που ήταν ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής όταν συναδέλφισα απειλήθηκε από πρώην στέλεχος  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ώστε να μην συμμετέχει στις εκλογές με το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ;(Μήπως ήταν ο μοναδικός που στήριξε το πρώην στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;)

Το septrainose.gr εχει επιδείξει μεγαλη σοβαρότητα και ευαισθησία στις απώλειες των συναδέλφων.

Ομως το συγκεκριμένο blog που διαχειρίζεται  συνδικαλιστής  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν επέδειξε καμία ευαισθησία όταν δημοσίευεσε υβριστικό άρθρο εναντίον του γγ της ΓΣΕΕ  την ημέρα που έχασε τον αδερφό του.Μετά την καθολική κατακραυγή από όλους τους σιδηροδρομικούς  εξαναγκάστηκε σε κατέβασμα του άρθρου .Το septrainose.gr δεν χρειάστηκε ποτέ να κατεβάσει άρθρο γιατί ποτέ δεν έπεσε σε τόσο χαμηλό επίπεδο .

Σήμερα το χαμηλό του επίπεδο επαναλαμβάνεται και επιβεβαιώνεται με νέα επίθεση στο συνάδελφο Κιουτσούκη .Επίθεση που αγγίζει τα όρια της εμμονής.

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση η οποία θα είναι πολύ περισσότερο καυστική.

Η διαχειριστική ομάδα του septrainose.gr

Τελευταία Νέα

Σταϊκούρας στη Βουλή: Τα 15 σημεία για την αναβάθμιση των ελληνικών σιδηροδρόμων

«Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου 2023, είναι μια εθνική τραγωδία, που...

Τρίτος αξιωματούχος της ΕΡΓΟΣΕ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στην έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών

Ο τρίτος κατηγορούμενος που κατέθεσε ενώπιον του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα για...

Ψήφισμα ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αθήνα, 27/3/2024 ΨΗΦΙΣΜΑ               Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο...

Παρόμοια Θέματα