Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
No menu items!

Πιερία: Η Ένωση Ξενοδόχων εντείνει τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα

Εντείνει τις επαφές της  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα και κυρίως από το Μητροπολιτικό της κέντρο, την Αθήνα, των πέντε  εκατομμυρίων κατοίκων,  καθώς και την παραχώρηση θέσεων προβολής  των ακτών Ολύμπου  σε αντίστοιχες θέσεις και stand στους σταθμούς της – πλέον -Hellenic Τrain η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης, Ηρακλής Τσιτλακίδης, στο περιθώριο της  εκδήλωσης μετονομασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ΗΕLLENIC TRAIN, προηγήθηκε η πρόσφατη επίσκεψη και περιήγηση στην Πιερία του εμπορικού διευθυντή της ΗΕLLENIC TRAIN, Roberto Biasin, στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο φορέων.

Το στοίχημα

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την περιοχή μας  να καταστούμε σιδηροδρομικός προορισμός με προφανή τεράστια οφέλη, την αύξηση των επισκεπτών καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ενσωματώνοντας τον Όλυμπο και το υπόλοιπο ορεινό αλλά και το παραθαλάσσιο κομμάτι της Πιερίας, στις επιλογές της εσωτερικής τουριστικής αγοράς», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΞΕΠ.

 Η εκδήλωση έγινε στο μέγαρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρουσία των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Εθνικής Οικονομίας Χρήστου Σταϊκούρα, του Ιταλού υπουργού Οικονομικών Daniele Franco, του προέδρου της μητρικής εταιρείας Trainitalia Luigi Corradi, της θυγατρικής της Ferrovie Dello Stato Italiane στην οποία ανήκει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Luigi Ferraris, καθώς επίσης και του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Dario Lo Bosco και Maurizio Capotorto, αντίστοιχα.

Τελευταία Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΔΑΚΕ ΗELLENIC TRAIN              Αθήνα 14 Μαρτίου 2025 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -...

Κοινό δελτίο τύπου ΣΕΠ-ΠΕΠ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ         Πραγματοποιήθηκε χθες, μετά από την παρέλευση ενός μήνα, η συνάντηση των...

Ενημέρωση για την συνάντηση των σωματείων με την διοίκηση για την νέα σσε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πραγματοποιήθηκε χθες, μετα από την παρέλευση ενός μήνα, η συνάντηση των σωματείων μας...

Παρόμοια Θέματα