Ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος, ανυψωμένος συρμός χωρίς οδηγό της Κίνας τέθηκε σε λειτουργία για τους επιβάτες στη Γουχάν.
Ο στόλος του σιδηροδρόμου αποτελείται από 28 μονοδρομικούς συρμούς Innovia των έξι βαγονιών, οι οποίοι λειτουργούν τώρα στη γραμμή 1. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με ATO GoA 4, τον υψηλότερο βαθμό αυτοματισμού. Αυτός ο βαθμός αυτοματισμού επιτρέπει στους συρμούς να λειτουργούν χωρίς οδηγό ή συνοδούς.
Τόσο η πλατφόρμα του μονόδρομου Innovia όσο και τα 168 βαγόνια παραδόθηκαν από την κινεζική κοινοπραξία CRRC Puzhen Bombardier Transportation Systems της Alstom. Το σύστημα σηματοδότησης Cityflo 650 παραδόθηκε από την Bombardier NUG Signalling Solutions Company, την κοινοπραξία σηματοδότησης της Alstom στην Κίνα μετά την εξαγορά της Bombardier Transportation τον Ιανουάριο του 2021. Η κοινοπραξία προώθησης της Alstom στην Κίνα, η Bombardier NUG Propulsion Systems, προμήθευσε τον εξοπλισμό προώθησης Mitrac για τους μονοδρομικούς συρμούς Innovia.