Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
No menu items!

Δωρεάν εφαρμογή από τη ΓΣΕΕ παρέχει πληροφορίες στους εργαζόμενους

«Η app εφαρμογή κινητών τηλεφώνων αποτελεί ένα δωρεάν χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης που τίθεται στη διάθεση των εργαζομένων από το ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ, ώστε να γνωρίζουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους μαζί με τα οργανωμένα συνδικάτα τους», αναφέρει το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Το app σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Στην app εφαρμογή μας θα βρείτε online εφαρμογές, μέσα από τις οποίες μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας τα εξής:

– Αποζημίωση Απόλυσης.
– Δώρο Χριστουγέννων.
– Δώρο Χριστουγέννων για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Δώρο Πάσχα.
– Δώρο Πάσχα για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Άδεια.
– Άδεια για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση.
– Ωρομίσθιο, υπερωρία, υπερεργασία, νυκτερινή εργασία, εργασία την 6η ημέρα.
– Εθνική Σύνταξη Γήρατος.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει μια ‘Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Εργασιακών Θεμάτων’, απλουστεύοντας και κωδικοποιώντας αλφαβητικά τις σημαντικότερες διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας. Η ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εγχειρίδιο και οδηγό στα χέρια των εργαζομένων. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για τις δράσεις και θέσεις της ΓΣΕΕ».

Το app υποστηρίζεται από συσκευές λειτουργικού Android και IOS αντίστοιχα.

Εάν έχετε Android Smartphone μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gsee.kepea), ενώ εάν έχετε iPhone από το App Store κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο «ΚΕΠΕΑ ΓΣΕΕ».

Να σημειωθεί ότι το App του ΚΕΠΕΑ εγκαθίσταται δωρεάν.

Οι πληροφορίες του app είναι προσβάσιμες και όταν είστε εκτός δικτύου. Για την χρήση όμως των online εφαρμογών, απαιτείται χρήση internet.

Οι επισκέπτες κατά την πλοήγησή τους μπορούν να υποβάλλουν σε ειδική φόρμα το ερώτημα ή την καταγγελία τους και το αρμόδιο γραφείο θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους, ώστε να τους απαντήσει. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω των social media (Facebook – Twitter – Youtube), καθώς μέσω ειδικών pushnotifications έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται «ζωντανά» για κάθε νέο που ανεβαίνει στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή του ΚΕΠΕΑ, για κάθε νέο που αφορά τη ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα.

«Η app εφαρμογή μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα μέσο πληροφόρησης και διαδραστικής επικοινωνίας μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εργαζομένων με την ΓΣΕΕ», αναφέρει το ΚΕΠΕΑ.
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gsee.kepea

ΠΗΓΗitechnews.gr

Τελευταία Νέα

Πρόταση-έκπληξη για την αναβίωση του ανενεργού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου

Θα αναβιώσει το ανενεργό, από το 2010, σιδηροδρομικό δίκτυο μεγάλων τμημάτων της Πελοποννήσου; Αυτή...

Απεργία στους αυστριακούς σιδηροδρόμους

Μετά την αποτυχία των μισθολογικών διαπραγματεύσεων, οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους της Αυστρίας διακόπτουν τη...

Κατάκολο-Πύργος-Αλφειός-Ολυμπία: Αναβάθμιση σιδηροδρομικής γραμμής

Η τοποθέτηση των συστημάτων νέας τεχνολογίας με αυτόματες μπάρες περιλαμβάνονται στη μελέτη του έργου...

Παρόμοια Θέματα