Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
No menu items!

Συνάντηση του γενικού εμπορικού διευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Roberto Biasin, με την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου

Ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με την κ. Πατουλίδου.

Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Roberto Biasin, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να συναντηθεί με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του ΟΤΘ.

Στη συνάντηση ο κ. Biasin και η κ. Πατουλίδου συζήτησαν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τις προοπτικές ταξιδιών με τρένο, αξιοποιώντας τη σύγχρονη αμαξοστοιχία ETR 470, γνωστή και ως «ασημένιο βέλος».

Με τα ETR τρένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τονίζεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, «εγκαινίασε μία νέα εμπειρία ταξιδιού στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, προσφέροντας επιπλέον καθημερινά δρομολόγια με περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στην διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα».

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Biasin, τονίζεται στην ανακοίνωση, «το επόμενο βήμα είναι η ακόμη μεγαλύτερη μείωση του χρόνου ταξιδιού στις 3 ώρες και 20 λεπτά μόλις ολοκληρωθούν όλες οι υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου»

Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε πως στόχος της Θεσσαλονίκης είναι να γίνει η σιδηροδρομική κομβική πύλη των Βαλκανίων. Η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων και οι επαρκείς συνδέσεις του σιδηρόδρομου με λιμάνι και ΒΙΠΕ θα δώσουν την δυνατότητα στους πολίτες να έχουν μία αξιόπιστη και οικονομική μεταφορική λύση όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, πρόσθεσε η πρόεδρος του ΟΤΘ. «Μακάρι ο σιδηρόδρομος που αυτή τη στιγμή έρχεται τέταρτος μεταξύ των βασικών επιλογών, παρότι είναι ο οικονομικότερος, να καταλάβει την πρώτη θέση προτίμησης» κατέληξε η κ. Πατουλίδου.

ΠΗΓΗvoria.gr

Τελευταία Νέα

Γαλλία -SNCF: Δοκιμές για ψηφιακή αυτόματη ζεύξη

Η εμπορευματική εταιρεία Rail Logistics Europe των Γαλλικών Εθνικών Σιδηροδρόμων (SNCF) θα πραγματοποιήσει τον...

Τσεχία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα-Νεκρός ο μηχανοδηγός

Σήμερα το πρωί, σημειώθηκε σύγκρουση στο Bohumín της Τσεχίας μεταξύ ενός CD Pendolino των...

«Ζωές ξεριζωμένες» στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου

«...Τρεις μήνες οδοιπορούμε, έλιωσαν τα παιδιά και οι γυναίκες κι οι άντρες ντρέπονται πια...

Παρόμοια Θέματα