Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
No menu items!

Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail

Η Alstom υπέγραψε σύμβαση, ύψους 12 εκατ. λιρών, για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων Class 334 της ScotRail, τα οποία εξυπηρετούν τη γραμμή Εδιμβούργο – Γλασκώβη.

Σημειωτέον, το συμβόλαιο υπεγράφη από την Eversholt Rail, η οποία μισθώνει τα τρένα στη ScotRail, και τα οποία κατασκευάστηκαν από την ίδια την Alstom για τη ScotRail και τέθηκαν σε λειτουργία το 2001.

Το αντικείμενο των εργασιών περιλαμβάνει την επισκευή εξαρτημάτων όπως συζευκτήρες, διάδρομοι επιβίβασης/αποβίβασης, μπαταρίες, βαλβίδες αέρα, τουαλέτες και εξαερισμός θέρμανσης και κλιματισμός (HVAC) στις καμπίνες των μηχανοδηγών.

Το εν λόγω συμβόλαιο βασίζεται σε προηγούμενο εκσυγχρονισμό που πραγματοποίησε η Alstom το 2015 για την αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των Σκωτσέζων και αφορούσε την τοποθέτηση κλιματισμού, σημείων φόρτισης στα καθίσματα, wi-fi σε όλα τα τρένα, καθώς και την προσθήκη CCTV στους οδηγούς για την ασφάλεια των επιβατών.

Οι εργασίες επισκευής πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024 στο Polmadie Depot της Alstom στη Γλασκώβη, όπου απασχολούνται 109 Σκωτσέζοι εργαζόμενοι.

Τελευταία Νέα

Τρένο θα συνδέει Νορβηγία, Σουηδία και Δανία με το Αμβούργο

Σχέδια για μια νέα σιδηροδρομική υπηρεσία που θα ξεκινά από το Όσλο και θα...

Γαλλία: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί ή να ανατινάξει τρένο

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αρχές στη ανατολική Γαλλία, καθώς απείλησε να διαπράξει επίθεση σε τρένο υψηλής ταχύτητας TGV. Σύμφωνα με...

Ισπανία: Αποκτήθηκαν 31 νέα τρένα, αλλά δεν χωρούν στις παλιές σήραγγες

Ανάστατοι είναι κάτοικοι και τοπικοί φορείς σε Καντάβρια και Αστούρια στη Βόρεια Ισπανία με...

Παρόμοια Θέματα