Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021
No menu items!

Kαλαμάτα-Aποκατάσταση των ζημιών και φύλαξη του Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Κατευθύνσεις ώστε να υπάρξει αποκατάσταση των φθορών στα βαγόνια και στον αστικό εξοπλισμό, καθώς και να ολοκληρωθούν άμεσα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις που εκτελούνται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, έδωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στο χώρο, χθες Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ. Μαστραγγελόπουλου, από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις φθορές που έχουν καταγραφεί, αλλά και για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες στο Πάρκο. Ακόμα ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση του φωτισμού, κυρίως στη δυτική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος, σε συνέχεια βανδαλισμών κι άλλων φαινομένων που το προηγούμενο διάστημα έχουν προκαλέσει φθορές στο Πάρκο, στον αστικό εξοπλισμό και στα βαγόνια έχει δώσει εντολή έως το τέλος Φεβρουαρίου, ο χώρος να αποκτήσει νυχτερινή φύλαξη. Επίσης η Δημοτική Αστυνομία έχει λάβει οδηγίες προκειμένου να αυξήσει την παρουσία της στο Πάρκο, ενώ οι κάμερες που υπάρχουν θα συνδεθούν με το Συντονιστικό Κέντρο που σύντομα θα λειτουργήσει στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Τελευταία Νέα

ΓΣΕΕ: ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/6/21 ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας...

Από 18 Ιουνίου επαναλειτουργεί η σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Αίγιο

Την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ...

Μήνυμα ΔΑΚΕ Ι.Τ

Καλή Δύναμη & Καλή Επιτυχία σε όλους τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλήνιες...

Παρόμοια Θέματα