Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση Συμμαχίας Μηχανοδηγών

Ανακοίνωση Συμμαχίας Μηχανοδηγών

Δυστυχώς συνάδελφοι αυτό που βιώνουμε καθημερινά από τη ΣΥ(ρίζα)ΝΕΞΕΛΙΞΗ είναι το λιγότερο λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό.
Ίσως και να είναι η πρώτη φορά που οι συνδικαλιστικές που πρόσκεινται σε ένα κόμμα εξουσίας έχουν αναλάβει το ρόλο εκπροσώπου τύπου του κόμματος.
Με συνέχεις αναρτήσεις ερμηνεύουν κατά το δοκούν ότι έχει να κάνει με το σιδηρόδρομο. Αναπαράγουν δηλώσεις στελεχών τους & αυτοχρίζονται ελεγκτές και τιμητές των πάντων, θεωρώντας ότι εκπροσωπούν τις λογικές όλων των Μηχανοδηγών!
Η προσπάθεια εργαλειοποίησης του δυστυχήματος των Τεμπών μόνο ως κατηφές και όνειδος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Λησμονούν επιδεικτικά το 2017 στο Άδενδρο και τις πολιτικές ευθύνες που βαραίνουν όσους σήμερα με σθένος υποστηρίζουν. Η δε μετά Αδένδρου εγκληματική & απόλυτη απραξία, από πολιτικά ιστάμενους εκείνης τη εποχής που σήμερα το παίζουν τιμητές των πάντων, αποδεικνύει δυστυχώς το μέγεθος της ευθύνης που φέρουν για την αποφυγή παρόμοιων συμβάντων. Η «λήθη συνειδητά» μπορεί για κάποιους να είναι λύτρωση. Δυστυχώς για εσάς η επιλεκτική αμνησία δεν μας ταιριάζει!

Μας έφεραν σε Συνελεύσεις ανθρώπους που υποστήριζαν ότι ο Σιδηρόδρομος πρέπει να κλείσει & οι Μηχανοδηγοί να γίνουν επαίτες στο βωμό τη πολιτικής προπαγάνδας. Ειλικρινά και εκκωφαντικά σας απαντάμε! Οι Μηχανοδηγοί είναι και θα παραμείνουν Περήφανοι για το λειτούργημα που εκτελούν καθημερινά και δεν θα πάνε αντίθετα στη φύση τους που τους θέλει αρωγούς στο σιδηρόδρομο!

Ως κοντόφθαλμοι οραματιστές και επίδοξοι Δον κιχωτες, μας μίλησαν με βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς προφανώς να υπολογίζουν ότι «Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες». Συμβάλλοντας έτσι σε πολλά από τα κακώς κείμενα τα οποία ακολούθησαν.

Συνάδελφοι, εμείς από τη Πρώτη κιόλας στιγμή! Τονίσαμε ότι αυτοσκοπός μας είναι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με τις Οικογένειες των θυμάτων – των Συναδέλφων αλλά και του Σιδηροδρόμου.
Η σιωπή μας τονίσαμε ότι δεν είναι αδυναμία. Αλλά θρήνος για όσους χάθηκαν.
Η ουδετερότητα που κρατήσαμε, δεν είναι γιατί αποποίηθηκαμε ξαφνικά όλων και όσων αντιπροσωπεύουμε αλλα των ΑΞΙΩΝ που πρεσβεύουμε. Οι μικροπολιτικές και μικρόψυχες αντιπαραθέσεις δεν εφεραν ποτέ τα επιθυμητά αποτέλεσματα.
Η στάση μας δεν αλλάζει, παραμένει ΙΔΙΑ είτε είμαστε σε προεκλογική περίοδο είτε όχι.
Είμαστε εδώ για τους συναδέλφους και για το Σιδηρόδρομο.

Τελευταία Νέα

Στον Άρειο Πάγο ο Σταϊκούρας: Παρέδωσε νεότερα στοιχεία για τον σιδηρόδρομο – Κατέθεσε τρίτη μηνυτήρια αναφορά

https://twitter.com/ypomeofficial/status/1848339533340770442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1848339533340770442%7Ctwgr%5Ef3515868c5693245dfec3c3b8e628b0ce4b6c1c9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.metaforespress.gr%2Fsidirodromos%2FCEBDCEADCEB1-CEBCCEB7CEBDCF85CF84CEAECF81CEB9CEB1-CEB1CEBDCEB1CF86CEBFCF81CEAC-CF83CF84CEB7CEBD-CEB5CEB9CF83CEB1CEB3CEB3CEB5CEBBCEAD%2F Στοιχεία για την κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου παρέδωσε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Μεταφορών...

Επανέναρξη δρομολογίων τρένων Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα– Αλεξανδρούπολη

Ο ΟΣΕ και η Hellenic Train ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, από σήμερα Δευτέρα...

Ο Υπουργός Υποδομώνκ Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας θα βρεθεί στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για την ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Τη Δευτέρα το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί την...

Παρόμοια Θέματα