Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!

Ανακοίνωση ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αλλαγές στην διοίκηση της Hellenic Train.

Η επιστολή του νέου CEO της HELLENIC TRAIN προς όλους τους εργαζόμενους στέλνει μηνύματα αισιοδοξας και την αίσθηση φρέσκου αέρα που εχει ανάγκη η εταιρεία και κυρίως το προσωπικό! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αλλαγές στην διοίκηση της εταιρείας σηματοδοτούν μια νέα  εποχή για τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα.

Η κατάσταση μετά το δυστύχημα των Τεμπών αλλά και τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel δοκίμασε με σκληρό τρόπο τόσο την εταιρεία  όσο και τον σιδηρόδρομο γενικότερα.

Ο κος Roberto Rinaudo  ως νέος διευθύνων σύμβουλος και ο κος Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος  ως ο νέος πρόεδρος της εταιρείας είναι δύο πολύπειρα στελέχη  που καλούνται να διαχειριστούν το μέλλον της εταιρείας και των εργαζόμενων της.

Τους συγχαίρουμε για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία   τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων τους αλλά και τις δυσκολίες που έχουν μπροστά τους .

Τελευταία Νέα

Λειτουργικά έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ (+25%) και EBITDA 392 εκατ. (+19%) για τον όμιλο FS στο Q1 του 2024

Άνοδο της τάξης του 25%, ξεπερνώντας τα 4 δισ. ευρώ, κατέγραψαν τα λειτουργικά έσοδα...

Επίσκεψη συνοδών αμαξοστοιχιών στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Με σκοπό να μυήσουν τους μαθητές στην επαγγελματική ζωή, δυο συνοδοί των αμαξοστοιχιών της...

Υπερταμείο: «Ο νέος Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, Π. Μπαλωμένος έρχεται να οδηγήσει το μετασχηματισμό της εταιρείας»

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος (φωτό), όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Υπερταμείο, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου...

Παρόμοια Θέματα