Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
No menu items!

Βρετανός οδήγησε το αυτοκίνητό του για 800 μέτρα στις σιδηροδρομικές γραμμές του Μπέρμιγχαμ.

Δεν γνωρίζουμε τι… οδήγησε τον Aaron O’Halloran, να κινηθεί με το Mitsubishi Pajero του (Shogun στις γραμμές του τρένου και όχι στον δρόμο. Ίσως εμπνεύστηκε από την ταινία του James Bond «Επιχείρηση Octopussy» του 1983, όταν ο πράκτορας 007, οδήγησε μία Mercedes στις γραμμές του τρένου. Πάντως ο 31χρονος Βρετανός οδήγησε για 800 μέτρα σε ένα ανοιχτό στην κυκλοφορία σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Aaron O’Halloran, μπήκε από μία πύλη στο σταθμό τρένου Ντάντεστον και κατευθύνθηκε προς το Άστον πριν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και φύγει αφήνοντας πίσω του ζημιές 27.000 ευρώ. Και ευτυχώς για την αστυνομία το τηλέφωνό του.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά οι επιβάτες των τρένων αναγκάστηκαν να υπομείνουν μια οκτάωρη καθυστέρηση για να ρυθμιστεί το χάος. Η αστυνομία εντόπισε γρήγορα τον O’Halloran χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό του. Εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, λέγοντας μόνο ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

Η αστυνομία θεώρησε σαφώς το αντίθετο και ο O’Halloran καταδικάστηκε γιατί έβαλε σε κίνδυνο τους επιβάτες στο σταθμό, επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση σε αποκλεισμένο από την κυκλοφορία χώρο και χρήση οχήματος χωρίς ασφάλεια.

Φυλακίστηκε για 15 μήνες (μόνο) από το Birmingham Crown Court και διατάχθηκε να πληρώσει ένα επιπλέον πρόστιμο 185 ευρώ.

ΠΗΓΗnewsauto.gr

Τελευταία Νέα

Ξεκινούν οι εργασίες στην γραμμή του Τρένου Πηλίου

Αυτοψίες Δημάρχου Νοτίου Πηλίου- Διευθύνοντα Συμβούλου ΟΣΕ Τελικές αυτοψίες και επιμετρήσεις στη γραμμή του Τρένου...

Ο ΔΕΣΦΑ για το «μπάζωμα» στα Τέμπη: Ο αγωγός διέρχεται παράλληλα σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Ο ΔΕΣΦΑ είναι ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου. Συνεπώς είναι η καθ' ύλην...

Χρ. Σταϊκούρας στο Πρώτο Πρόγραμμα : Σε δύο χρόνια η πλήρης αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου – Ο Ντάνιελ μάς πήγε δυο χρόνια πίσω

Στην επόμενη διετία αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου στο τμήμα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, εξαιτίας...

Παρόμοια Θέματα