Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
No menu items!

Η Αίγυπτος αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων των τρένων κατά 300%.

Η αιγυπτιακή Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων ανακοίνωσε αύξηση 300% στην τιμή των εισιτηρίων για την πλατφόρμα του τρένου σε όλες τις γραμμές, ανέφερε την Παρασκευή η Al Khaleej Online.

Η Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων επιβεβαίωσε ότι η απόφαση, η οποία αυξάνει την τιμή από μία σε τρεις αιγυπτιακές λίρες, θα τεθεί σε ισχύ την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων, η απόφαση ελήφθη για να αυξηθεί το εισιτήριο όσων εισέρχονται στις αποβάθρες χωρίς να ταξιδεύουν.

Αυτός ο τύπος εισιτηρίου ονομάζεται “εισιτήριο αναμονής στην πλατφόρμα” για όσους δεν ταξιδεύουν αλλά συνοδεύουν συγγενείς ή φίλους στα τρένα.

Όποιος δεν πληρώσει το εισιτήριο θα του επιβληθεί πρόστιμο. Η Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων δεν έχει επιβεβαιώσει το ποσό του προστίμου που θα επιβληθεί στους παραβάτες, αλλά σύμφωνα με την Al Khaleej Online, μυστικοί αστυνομικοί θα αποσταλούν στους σταθμούς για να αναζητήσουν όσους αποφεύγουν το τέλος εισιτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος έχει γίνει μάρτυρας τραγικών σιδηροδρομικών ατυχημάτων εξαιτίας του χάους στους δρόμους και τις ράγες, σε συνδυασμό με τα παλιά και ετοιμόρροπα τρένα που δεν συντηρούνται σωστά.

ΠΗΓΗalnas.fr

Τελευταία Νέα

Απεργιακή ανακοίνωση ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΑΘΗΝΑ 11/4/2024 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ

Αθήνα, 15 / 4 / 2024 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία...

Στον σιδηρόδρομο και τη Mercitalia Logistics της FS στρέφεται η Amazon για τη μεταφορά των e-commerce εμπορευμάτων

Τη μεταφορά εμπορευμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Amazon, μεταξύ των κέντρων διανομής που διαθέτει ο...

Παρόμοια Θέματα