Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
No menu items!

Η Αίγυπτος αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων των τρένων κατά 300%.

Η αιγυπτιακή Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων ανακοίνωσε αύξηση 300% στην τιμή των εισιτηρίων για την πλατφόρμα του τρένου σε όλες τις γραμμές, ανέφερε την Παρασκευή η Al Khaleej Online.

Η Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων επιβεβαίωσε ότι η απόφαση, η οποία αυξάνει την τιμή από μία σε τρεις αιγυπτιακές λίρες, θα τεθεί σε ισχύ την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων, η απόφαση ελήφθη για να αυξηθεί το εισιτήριο όσων εισέρχονται στις αποβάθρες χωρίς να ταξιδεύουν.

Αυτός ο τύπος εισιτηρίου ονομάζεται “εισιτήριο αναμονής στην πλατφόρμα” για όσους δεν ταξιδεύουν αλλά συνοδεύουν συγγενείς ή φίλους στα τρένα.

Όποιος δεν πληρώσει το εισιτήριο θα του επιβληθεί πρόστιμο. Η Εθνική Αρχή Σιδηροδρόμων δεν έχει επιβεβαιώσει το ποσό του προστίμου που θα επιβληθεί στους παραβάτες, αλλά σύμφωνα με την Al Khaleej Online, μυστικοί αστυνομικοί θα αποσταλούν στους σταθμούς για να αναζητήσουν όσους αποφεύγουν το τέλος εισιτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος έχει γίνει μάρτυρας τραγικών σιδηροδρομικών ατυχημάτων εξαιτίας του χάους στους δρόμους και τις ράγες, σε συνδυασμό με τα παλιά και ετοιμόρροπα τρένα που δεν συντηρούνται σωστά.

ΠΗΓΗalnas.fr

Τελευταία Νέα

Alstom: Σύμβαση συντήρησης κινεζικών τρένων υψηλής ταχύτητας

Η κινεζική κοινοπραξία της ALSTOM Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation (BST) ανέλαβε δύο συμβάσεις από...

ΓΑΛΛΙΑ SNCF: οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους θέλουν να διατηρήσουν τα δωρεάν εισιτήρια των τρένων τους

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες και τα συνδικάτα συζητούν στις 26 Οκτωβρίου αν θα διατηρήσουν τις...

Η Γαλλία καταρτίζει εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών

Το γαλλικό κράτος θέλει να αντιστρέψει το χαμένο μερίδιο αγοράς των σιδηροδρόμων κατά τα...

Παρόμοια Θέματα