Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι εισάγουν μετρητή στους πίνακες σιδηροδρόμων

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι NS ξεκινούν μια δοκιμή για τη βελτίωση της πληροφόρησης για τα ταξίδια στις πλατφόρμες.

Οι ταξιδιώτες στους σταθμούς Eindhoven Central και ‘s-Hertogenbosch θα βλέπουν πλέον όχι μόνο τον τελικό προορισμό και την ώρα αναχώρησης, αλλά και έναν μετρητή λεπτών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δουν αμέσως πόσο σύντομα θα αναχωρήσει το τρένο. Η NS θέλει να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να κάνουν μια πιο ακριβή εκτίμηση για το αν θα πρέπει να προσπαθήσουν να προλάβουν το τρένο ή να περιμένουν το επόμενο.

Ο μετρητής λεπτών δείχνει πόσος χρόνος απομένει στους επιβάτες μέχρι την αναχώρηση του τρένου. Στις πινακίδες της πλατφόρμας, ο μετρητής λεπτών ξεκινά από τα 5 λεπτά. Στις πινακίδες των κυλιόμενων κλιμάκων, ο μετρητής λεπτών ξεκινά από τα 7 λεπτά για να ενημερώνει τους επιβάτες ακόμη νωρίτερα. Από 59 δευτερόλεπτα πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, οι ταξιδιώτες θα βλέπουν στην πινακίδα “0 λεπτά”. Η NS είναι περίεργη να μάθει αν οι ταξιδιώτες εκτιμούν τις νέες πληροφορίες και θέλει επίσης να χρησιμοποιήσει τη δοκιμή για να διαπιστώσει αν μια “λογική” επιβίβαση μπορεί να εξασφαλίσει ότι τα τρένα θα εκτελούν δρομολόγια ακόμη πιο έγκαιρα.

Η αντίστροφη μέτρηση των λεπτών θα ξεκινήσει σήμερα και θα διαρκέσει ένα μήνα. Εάν είναι επιτυχής, θα εξεταστεί εάν η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να εφαρμοστεί σε εθνικό επίπεδο.

Τελευταία Νέα

Συνέντευξη του προέδρου του ΟΣΕ στο TRT

Η συνέντευξη του Προέδρου του ΟΣΕ, Γιάννου Γραμματίδη στο TRT και στην εκπομπή «Κεντρική...

Κοινή ανακοίνωση ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    ΑΘΗΝΑ 19/9/2024 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Αγαπητοί Επιβάτες...

Φλωρίδης για τις δολιοφθορές στις γραμμές του ΟΣΕ: Οι δράστες θα πάνε μέσα για κακούργημα

Για τις νέες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΝΔ μίλησε σήμερα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ...

Παρόμοια Θέματα